Seks priser til TGI Friday

Under Carlson Restaurants World Wide årskonferanse fikk American Bistro Scandinavia seks utmerkelser.
Redaksjonen
13 Mars 2008 - 16:00

Teamet fra TGI Friday's i Skandinavia har altså deltatt på TGI Friday's årlige internasjonale konferanse. Over 2 000 deltagere fra 59 land verden over deltok. Disse representerte rundt 1 000 restauranter. Rundt 600 av disse finnes i USA og internasjonalt er det omtrent 320 stykker.
 
Fire i Norge
I Norge finnes det fire restauranter. Tre ligger i Oslo og en i Bergen. Det finnes også to restauranter i Stockholm.
 
Skandinavia ble tildelt flere priser. American Bistro Scandinavia AS fikk dermed 6 av 20 mulige utmerkelser.
 
Anders Nilsson, General Manager på TGI Friday's Karl Johan ble kåret til Årets International General Manager.
 
Anders Nilsson ble også beæret med å bli kåret til Best of the Best General Manager.
 
Espen Holm, Kjededirektør for TGI Friday's i Scandinavia, mottok prisen for beste International Operator.
 
Godt besøk
Abbas Razavi, General Manager på TGI Fridays Kungsträdgården i Stockholm mottok prisen for høyest registrerte ukentlige gjesteantall.
 
Katrine Kolberg, HR-sjef for TGI Friday's Scandinavia, ble anerkjent for sin store innsats, energi, committment og arbeid for HR og trening innad i organisasjonen og for validering som facilitator for flere av TGI Fridays kurs internasjonalt.
 
Sten Magnus, Konserndirektør for Umoe Catering AS, ble anerkjent med en ærespris for sitt livslange arbeid for Hospitality Industry. The Carl Davis Award er TGI Friday's sin mest prestisjefylte utmerkelse og en stor anerkjennelse for Sten Magnus' energi, engasjement og lederskap skriver NHO Reiseliv.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather
Ukens drink

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather

Noen whiskyer er så nøytrale at de trenger drahjelp fra andre ingredienser.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 4

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gjør kyllingmiddagen ekstra frisk og vårlig
Dagens rett
Sitronmarinert kyllingfilet med vårgrønnsaker og saltkokte poteter

Gjør kyllingmiddagen ekstra frisk og vårlig

Denne oppskriften på sitronmarinert kylling passer både når du har liten eller god tid. Sitron er en effektiv smaksforsterker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her