Seks priser til TGI Friday

Under Carlson Restaurants World Wide årskonferanse fikk American Bistro Scandinavia seks utmerkelser.
Redaksjonen
13 Mars 2008 - 15:00

Teamet fra TGI Friday's i Skandinavia har altså deltatt på TGI Friday's årlige internasjonale konferanse. Over 2 000 deltagere fra 59 land verden over deltok. Disse representerte rundt 1 000 restauranter. Rundt 600 av disse finnes i USA og internasjonalt er det omtrent 320 stykker.
 
Fire i Norge
I Norge finnes det fire restauranter. Tre ligger i Oslo og en i Bergen. Det finnes også to restauranter i Stockholm.
 
Skandinavia ble tildelt flere priser. American Bistro Scandinavia AS fikk dermed 6 av 20 mulige utmerkelser.
 
Anders Nilsson, General Manager på TGI Friday's Karl Johan ble kåret til Årets International General Manager.
 
Anders Nilsson ble også beæret med å bli kåret til Best of the Best General Manager.
 
Espen Holm, Kjededirektør for TGI Friday's i Scandinavia, mottok prisen for beste International Operator.
 
Godt besøk
Abbas Razavi, General Manager på TGI Fridays Kungsträdgården i Stockholm mottok prisen for høyest registrerte ukentlige gjesteantall.
 
Katrine Kolberg, HR-sjef for TGI Friday's Scandinavia, ble anerkjent for sin store innsats, energi, committment og arbeid for HR og trening innad i organisasjonen og for validering som facilitator for flere av TGI Fridays kurs internasjonalt.
 
Sten Magnus, Konserndirektør for Umoe Catering AS, ble anerkjent med en ærespris for sitt livslange arbeid for Hospitality Industry. The Carl Davis Award er TGI Friday's sin mest prestisjefylte utmerkelse og en stor anerkjennelse for Sten Magnus' energi, engasjement og lederskap skriver NHO Reiseliv.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner
+

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner

Aponiente har ikke bare tre Michelinstjerner, men er også verdens mest bærekraftige restaurant som vekker oppmerksomhet langt utenfor Spanias grenser, og ikke bare for maten.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen
+

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen

Ikke bare startet Poli ginbølgen i Italia, de har også laget whisky – nok en gang i en klasse for seg. Men grappa er fortsatt hjertebarnet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik blir pepperkakehuset perfekt
Julemat
Pepperkakehus oppskrift

Slik blir pepperkakehuset perfekt

Det er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik lager du god gammeldags skinkestek
Dagens rett

Slik lager du god gammeldags skinkestek

Om du vil vente med ribbe til julaften, kan du tjuvstarte sesongen med skinkestek. Denne oppskriften med klassisk tilbehør som surkål, epler og svisker passer året rundt.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner
+

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner

Aponiente har ikke bare tre Michelinstjerner, men er også verdens mest bærekraftige restaurant som vekker oppmerksomhet langt utenfor Spanias grenser, og ikke bare for maten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen
+

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen

Ikke bare startet Poli ginbølgen i Italia, de har også laget whisky – nok en gang i en klasse for seg. Men grappa er fortsatt hjertebarnet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Så enkelt kan du lage chop suey
Dagens rett

Så enkelt kan du lage chop suey

I dag frister vi med oppskriften på en lettlaget kinesiskinspirert rett til middag: Chop suey med kylling

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik blir pepperkakehuset perfekt
Julemat
Pepperkakehus oppskrift

Slik blir pepperkakehuset perfekt

Det er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her