Selger SüdØst

Jens Ulltveit-Moe selger unna Oslo-restauranter.

Siden oppstarten i 2005, har restauranten og utestedet SüdØst på Grünerløkka i Oslo hatt tre forskjellige eiere, skriver Finansavisen.

Nå skal eier nummer fire prøve lykken, etter at Umoe Konseptrestauranter bestemte seg for å selge restauranten unna. Konseptrestauranter er et datterselskap av Jens Ulltveit-Moes Umoe-konsern.
Konseptrestauranter eier et titall mer eller mindre trendy spisesteder, hovedsaklig i Oslo. Etter en oppkjøpsrunde i 2006, sikret de seg Bistro Brocante, Fru Hagen, Beach Club, SüdØst og Café con Bar.

Sammen med SüdØst selges nå også Café con Bar på Grønland. Det er de råtne eggene i kurven som lukes ut, skriver Finansavisen.

- Det ligger vel i kortene at vi ikke er fornøyde med det de har prestert, sier adm. direktør Tore Garmo i Umoe Konseptrestauranter.

I 2008 omsatte selskapet for 131 millioner kroner, og tapte hele 17 millioner. Av de gjenværende restaurantene i porteføljen, har samtlige ifølge Garmo positivt driftsresultat. Åtte av dem skal gå «meget bra», uten direktøren ønsker å spesifisere hva som ligger i det.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen