Send inn din favorittoppskrift

Send inn din favorittoppskrift

Apéritif i samarbeid med Microsoft/MSN inviterer deg til å delta i publikumskåringen Norges beste kake. Send inn din oppskrift i dag.

Hele Norge elsker kaker er vårt inntrykk, og like mange baker. For å måle kaketemperaturen i det norske folk arrangerer Apéritif og Microsoft/MSN en konkurranse hvor alle kan sende inn sin favorittkakeoppskrift og samtidig være med å stemme.

Folkets kake

Det er altså folkets kakesmak som gjelder denne gangen, ikke ekspertene.

Send inn din oppskrift her

Inspirasjon og ideer til hvordan en god oppskrift settes opp, finner du på våre sider. Det gjelder også hvordan fristende kakebilder bør se ut.

Gedigent premiedryss

For at kaken skal bli perfekt, bør du følge ett av våre mange baketips.

Våre lekre kaker finner du her

Gode baketips finner du her

De første 100 innsendte belønnes med et KitchendAid-sett bestående av potetskreller, boksåpner, visp, isskje, og slikkepott.

Innsenderen av Norges beste kakeoppskrift får en KitchenAid-kjøkkenmaskin i fargen pistasj fra Howard og to gavekort (à kr 445) til valgfritt kurs hos Apéritif. De som kaprer andre- og tredjeplassen får også to gavekort hver.

Les mer om gavekort fra Apéritif her

Forsiden akkurat nå

Kurs om franske viner i Oslo 14. februar

Lær om Frankrikes fantastiske viner av Master of Wine, Mai Tjemsland

Franske viner slutter aldri å imponere. En av Norges fremste vineksperter og Master of Wine, Mai Tjemsland, lærer deg det du trenger å vite om dette spennende vinlandet. Les hele saken

Matkurs og middag med Trond Moi

Bli med på en helaften med mesterkokken Trond Moi

Mesterkokken Trond Moi, kjent fra utallige tv-programmer, byr på en fabelaktig aften hvor du i tillegg til å bli servert hans fem-retters favorittmeny får en inngående demonstrasjon i hvordan han lager sine forskjellige favorittretter. Les hele saken

Til toppen