Sesamfrøstekte skinkebiffer med couscous

Svinekjøtt er utrolig velsmakende og dagens anbefaling får oss til å drømme om markedene i Nord-Afrika.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Sesamfrøstekte skinkebiffer med couscous

Fremgangsmåte

Lag couscous etter anvisning på pakken og bland inn hakket tomat, løk, urter, olje og sitron.

Krydre skinkebiffene og klapp på sesamfrø. Stek på god varme ca. 2 minutter på hver side. La de ettersteke på svak varme 1-2 minutter til de er gjennomstekt.

Server biffene med søt chilisaus, lime og couscoussalat.

1 porsjon av denne retten gir 18,62 g fett, mens kun 3 g kommer fra kjøttet.

Sendt inn av

Foto: Studio Dreyer-Hensley

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Den nordvestre delen av Spania byr på en rekke kjente og mindre kjente vinskatter

Selv om Galicia totalt sett utgjør en liten flik av Spanias enorme vinmarksareal, er det et av landets aller mest spennende områder, som det aldri slutter å komme positive overraskelser fra. Særlig i form av viner som er veldig godt tilpasset markedets behov for moderat alkohol og gunstige priser. Les hele saken

Til toppen