Sett av en lørdag ettermiddag for å smake topp-viner fra Burgund

Smak herlige pinot noir fra noen av verdens beste vinmarker

(Bilde: klenova)

Sett av en lørdag ettermiddag for å smake topp-viner fra Burgund

Denne ettermiddagen får du mulighet til å smake lekre rødviner fra et av verdens beste vinområder, blant annet serveres det en premier cru fra 1998.

Med perfekte forhold for vindyrking, riktig jordsmonn og optimal beliggenhet for vær og vind, lages det viner i verdensklasse i Burgund. Områder som Côtes de Nuits, Côtes de Beaune og Côte Chalonnaise er berømte for sine uttrykksfulle og flotte viner laget på pinot noir. 

Vi får besøk av Eve Faiveley, eier av Domaine Faiveley, og smake noe av det aller ypperste fra dette tradisjonsrike området.

Erwan og Eve Faiveley.
Erwan og Eve Faiveley.

Domaine Faiveley er godt kjent for alle burgundinteresserte og har siden etableringen i 1825 bygd seg opp til å bli områdets største vinmarkseier med 120 hektar vinmarker. Med sin filosofi om naturlig produsjon og lavt utbytte er de derimot langt fra størst i volum. Denne ettermiddagen skal du få smake viner fra noen av deres aller beste vinmarker.

Les mer om Faiveley her:

Smak elegante premier cru-viner i flere årganger

Eve vil denne ettermiddagen gi deg et innblikk i Burgunds fantastiske viner. Hun vil lære deg mer om hva som skiller Burgund fra andre vinområder og ikke minst om hvorfor vinene fra Faiveley år etter år høster så stor suksess. Her får du virkelig kjenne hvor stor innvirkning naturlig produksjon og jordsmonn har på vin når vi smaker delikate, røde burgundere fra ulike vinmarker og årganger. 

Gå ikke glipp av denne utrolige muligheten! Ta med deg venner, kolleger, kjente og kjære på en helt uforglemmelig smaking!

Kommende kurs

Til toppen