Barolo vineyards, Italy

Vinkurs lørdag 25. mars i Oslo

Barolo vineyards, Italy (Bilde: LaraBelova)

Sett av en lørdag ettermiddag for å smake uimotståelige viner fra Barolo

Vi får storfint besøk fra Piemonte, nærmere bestemt Barolo, og skal smake oss gjennom ti viner som representerer regionen på sitt aller beste.

Foredragsholder denne ettermiddagen er Guiseppe Vajra, eldste sønn i familien bak Azienda Agricola G.D Vajra. Guiseppe jobber med resten av familien full tid på vingården og er en del av teamet bak en rekke salgsuksesser på Vinmonopolet de siste årene.

Guiseppe, Aldo og Isidoro Vajra.
Guiseppe, Aldo og Isidoro Vajra.

Fantastiske Barolo

G.D Vajra produserer en lang rekke forskjellige viner og er aktive produktutviklere. Som en av veldig få i Piemonte produserer de blant annet viner av rieslingdruen. Øverst på tronen sitter derimot deres baroloer, kongen av italiensk vin. De høytliggende vinmarkene med relativt kjølig klima og kalkholdige jord bidrar til perfekte vekstforhold for nebbiolo, druen bak disse fantastiske vinene.

Guiseppe Vajra skal, i et par deilige ettermiddagstimer på flotte Louise Restaurant & Bar, vise frem det meste og det aller beste G.D Vajra har å by på. Han vil også fortelle mer om familiens historie i Piemonte og deres pasjon for bærekraftig og økologisk vingårdsdrift.

Gå ikke glipp av denne muligheten til å smake disse skattene fra Piemonte, ta med deg dine venner, kolleger, kjente og kjære på en enestående smaking.   

Kommende kurs

Til toppen