Skal drive Båthuset

Runo Rekstad driver til vanlig Bache bar. Nå skal han også skape sommerstemning på terrassen til Båthuset i Holmestrand.
Redaksjonen
11 Mai 2009 - 17:00

- Jeg skulle helst vært i gang til 17. mai, men det skal holde hardt. At båthuset åpner 1. juni og til kulturfestivalen er mer sannsynlig, sier sommerens driver av stedet, Runo Rekstad.
 
Det som tar litt ekstra tid er å få på plass et tilfredsstillende kjøkken, montering av gass, utemøbler til den store terrassen og ansatte folk.
 
Ventetid
- Det er for eksempel tre til seks ukers ventetid på møblene, men jeg skal jobbe døgnet rundt for at åpning kan skje fortest mulig, sier Rekstad til Jarlsberg Avis.
 
Runo ser Båthuset som et spennende alternativ til utelivet i Holmestrand forøvrig.
 
Er behov
- Per i dag har vi tre utesteder i byen. Med Båthuset og serveringslekteren i drift dobles nesten tilbudene. Særlig om sommeren har Holmestrand behov for alle, ikke minst for turister som velger å komme sjøveien, sier han.
 
Ut august
Rekstad har avtale om leie av Båthuset fra Holmestrand båtforening for sommeren med opsjon på flere år.
 
- Jeg regner med at dette blir vellykket, og satser rundt 300 000 kroner på dette. Siste åpningsdag blir 30. august, men med en forhåpentligvis noe tidligere åpning enn 1. juni neste år, sier han.
 
Trenger nye folk
- Jeg vil trenge både kokker, servitører, bartendere og hjelp til rydding og oppvask og håper at det skal la seg gjøre å finne dyktige folk selv om det er på kort varsel. På menyen håper jeg det kan stå både grillmat og ferske reker, sier han.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Bar Amour: Nytolker portugisisk tradisjon med norske råvarer
+

Bar Amour: Nytolker portugisisk tradisjon med norske råvarer

På Bar Amour kombinerer Carlos de Medeiros norske råvarer med portugisiske innslag i en fine dining-setting. Det gjelder også drikkemenyen. Det ga en Michelin-stjerne etter ett års drift.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Sake som ikke er sake er den mest spennende nyheten sammen med en fantastisk alkoholfri norsk musserende
+
Tester

Sake som ikke er sake er den mest spennende nyheten sammen med en fantastisk alkoholfri norsk musserende

Januar er måneden hvor du skal teste ut noe melkehvitt i glasset. Eller la deg overraske over hva som er mulig å få til uten alkohol.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Sugen på pannekaker? Prøv den kinesiske varianten jianbing
Dagens rett

Sugen på pannekaker? Prøv den kinesiske varianten jianbing

Denne oppskriften på jianbing er veldig enkel og er bare med grønnsaker. Disse pannekakene kan derfor med fordel serveres til suppe.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Nå er sesongen for toddy
Ukens drink

Nå er sesongen for toddy

Prøv denne oppskriften for en toddy med ekstra mye smak.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Bar Amour: Nytolker portugisisk tradisjon med norske råvarer
+

Bar Amour: Nytolker portugisisk tradisjon med norske råvarer

På Bar Amour kombinerer Carlos de Medeiros norske råvarer med portugisiske innslag i en fine dining-setting. Det gjelder også drikkemenyen. Det ga en Michelin-stjerne etter ett års drift.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Sake som ikke er sake er den mest spennende nyheten sammen med en fantastisk alkoholfri norsk musserende
+
Tester

Sake som ikke er sake er den mest spennende nyheten sammen med en fantastisk alkoholfri norsk musserende

Januar er måneden hvor du skal teste ut noe melkehvitt i glasset. Eller la deg overraske over hva som er mulig å få til uten alkohol.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

I basis fra januar kommer en håndfull gode gamle kjenninger, som denne
+
Tester

I basis fra januar kommer en håndfull gode gamle kjenninger, som denne

Men det er likevel de hvite vinene som stikker av med flest lovord. Og dermed gir hvit januar en ny mening.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Januarnyheter: Champagnesesongen starter nå med mange lekre viner - det beste kjøpet er fra denne karen
+
Tester

Januarnyheter: Champagnesesongen starter nå med mange lekre viner - det beste kjøpet er fra denne karen

Drøyt 800 viner blant januarnyhetene er testet, og det lover godt både for den som ikke helt har klart å slippe champagneglasset og den som trenger påfyll på øverste hylle.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Start skreisesongen med denne festmenyen
Dagens rett

Start skreisesongen med denne festmenyen

To deilige torskeretter kommer på bordet denne søndagen. Vi starter med en varm suppe og avslutter med selve delikatessen - torsketunger.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Sugen på pannekaker? Prøv den kinesiske varianten jianbing
Dagens rett

Sugen på pannekaker? Prøv den kinesiske varianten jianbing

Denne oppskriften på jianbing er veldig enkel og er bare med grønnsaker. Disse pannekakene kan derfor med fordel serveres til suppe.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her