Skal drive Båthuset

Runo Rekstad driver til vanlig Bache bar. Nå skal han også skape sommerstemning på terrassen til Båthuset i Holmestrand.

- Jeg skulle helst vært i gang til 17. mai, men det skal holde hardt. At båthuset åpner 1. juni og til kulturfestivalen er mer sannsynlig, sier sommerens driver av stedet, Runo Rekstad.
 
Det som tar litt ekstra tid er å få på plass et tilfredsstillende kjøkken, montering av gass, utemøbler til den store terrassen og ansatte folk.
 
Ventetid
- Det er for eksempel tre til seks ukers ventetid på møblene, men jeg skal jobbe døgnet rundt for at åpning kan skje fortest mulig, sier Rekstad til Jarlsberg Avis.
 
Runo ser Båthuset som et spennende alternativ til utelivet i Holmestrand forøvrig.
 
Er behov
- Per i dag har vi tre utesteder i byen. Med Båthuset og serveringslekteren i drift dobles nesten tilbudene. Særlig om sommeren har Holmestrand behov for alle, ikke minst for turister som velger å komme sjøveien, sier han.
 
Ut august
Rekstad har avtale om leie av Båthuset fra Holmestrand båtforening for sommeren med opsjon på flere år.
 
- Jeg regner med at dette blir vellykket, og satser rundt 300 000 kroner på dette. Siste åpningsdag blir 30. august, men med en forhåpentligvis noe tidligere åpning enn 1. juni neste år, sier han.
 
Trenger nye folk
- Jeg vil trenge både kokker, servitører, bartendere og hjelp til rydding og oppvask og håper at det skal la seg gjøre å finne dyktige folk selv om det er på kort varsel. På menyen håper jeg det kan stå både grillmat og ferske reker, sier han.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen