Skal løfte Nero

Arnt Skjerve er ansatt som kjøkkensjef på Nero i Stavanger og har store ambisjoner.

Ifølge Arnt Skjerve som er en av Stavangers - og landets, dyktigste kokker er målet å gjøre Nero i kjelleren på Victoria Hotell til en av de beste.

- Jeg vil jobbe 100 prosent med å lage det beste vi får til og strekke det enda lenger. Gjøre gjestene og oss selv fornøyde - og når vi er der, skal vi strekke det enda lengre, sier han til rogalandsavis.no.

- Når jeg lager mat, er det viktig at råvarene får smake det de smaker. Jeg legger også vekt på rene smaker, at smakene passer sammen og at det er balanse i maten. Alt på tallerkenen skal ha en mening og så langt det er mulig bruker vi ferske og lokale råvarer, sier Skjerve.

- Og samtidig som vi tar det helt ut når det gjelder råvarer, har vi valgt å kjøre en prispolitikk med relativt lave priser, sier daglig leder Cato Ødemark.

Menyen på Nero er på tre, fem og syv retter.

- Og vi skifter meny kun når det kommer råvarer som er verdt å ha på menyen - og det kommer det masse av i tiden framover, sier Skjerve.

Skjerve har tidligere fartstid fra 2. etasje på N.B. Sørensen, der han gjorde stedet til byens beste restaurant i perioden han jobbet der. Skjerve har også fartstid på Palace Grill og andre Oslo-restauranter før han returnerte til Stavanger.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen