Skal servere på Ullevaal

Skal servere på Ullevaal

Fursetgruppen sikret seg avtale med Ullevaal Business Class.

Fursetgruppen skal levere og servere mat og drikke ved Ullevaal Business Class (UBC) på landskamparenaen i Oslo. Avtalen trer i kraft 1. januar 2013. Den strekker seg over fem år, og inneholder en opsjon på 5 + 5 nye år.

– Vår felles målsetning er at vi sammen skal videreutvikle mat- og drikkekonseptene på UBC. Fursetgruppens særegenhet ligger i at alle våre steder skal være helt unike. Vi skaper individuelle og spennende konsepter med særpreg, sier administrerende direktør Gjøran Sæther i Fursetgruppen i en pressemelding.

Administrerende direktør Elsa Doseth i UBC sier Fursetgruppen ble valgt fordi selskapet ønsker å fokusere mer på mat og drikke.

– Gjestene våre blir mer og mer opptatt av mat, og vi skal tilby dem sunn og spennende mat av høy kvalitet. Gjerne fra småskalaprodusenter og gjerne kortreist mat. Dette gjelder både pausemat og lunsj, men ikke minst middager og banketter, som vi vil satse enda mer på i tiden som kommer.

UBC får en omsetning på rundt 84 millioner kroner i år.

Fursetgruppen driver i dag åtte restaurantsteder i Oslo, blant dem Ekebergrestauranten, Lofoten Fiskerestaurant, Tjuvholmen Sjømagasin og Restauranthuset Operaen. Gruppen har ca 280 årsverk og omsetter for ca 250 millioner i 2012.

Forsiden akkurat nå

Vinkurs: Vin fra California

Lær alt om hvorfor californiske viner er så populære nå. Master of Wine, Mai Tjemsland tar deg med på en smaksrunde

Vin fra California er i vinden som aldri før. Det er ikke rart når kvaliteten er så høy, prisene så gunstige og variasjonen så stor. Bli med Master of Wine, Mai Tjemsland, på en rundtur blant disse fantastiske vinene. Les hele saken

Til toppen