Skal sette norsk smak på Berlin

Norsk rekordoppslutning om Grüne Woche-messen.

Det blir norsk rekord i deltakelse på en av verdens største forbrukermesser, Grüne Woche, som arrangeres i Berlin i januar neste år.

Over 60 ulike produsenter og tilbydere innen mat og reiseliv fra Hordaland, Oslofjordregionen (Østfold, Vestfold Oslo og Akershus), Trøndelag, Møre og Romsdal og Nordland skal sette sitt preg på den norske standen, skriver Landbruks- og Matdepartementet.

20 kokker vil være i sving og presentere lokale produkter og retter for et tysk publikum.

Grüne Woche regnes som en av verdens største messer for mat og landbruk, med cirka 1500 utstillere fra 60 land og 400 000 besøkende i løpet av de ti dagene messen varer.

Den norske deltakelsen er et viktig bidrag i å teste og utvikle markedet for norske mat- og reiselivsprodukter gjennom en generell norgesprofilering og mer spesifikk produktmarkedsføring. Norges stand fungerer også som en næringspolitisk møteplass på høyt nivå.

- Grüne Woche er en viktig arena for å vise fram for det store tyske markedet noe av det spennende Norge har å by på av matspesialiteter og reiselivsprodukter. Her har vi mulighet til å dyktiggjøre oss selv, sier landbruks- og matminister Lars Peder Brekk.

Departementet står bak den norske deltakelsen sammen med blant andre Innovasjon Norge og den norske ambassaden i Berlin.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen