Skaslien utvider

Familiebedriften Skaslien Gjestgiveri utvider og investerer 17 millioner kroner.
Redaksjonen
24 Juni 2008 - 16:00

Prosjektet er allerede i gang, og med en investering på 17 millioner kroner vil det nye Skaslien Gjestgiveri stå klart før julebordsesongen begynner i år.
 
Hotellavdelingen vil da bestå av 24 nye moderne rom i tillegg til de 16 opprinnelige.
 
Gjestgiveriet satser også på å gi sine trofaste bedriftskunder et bedre tilbud, og sammen med de nye funksjonelle hotellrommene, vil de kunne tilby en helt ny kurs- og konferanseavdeling.
 
Veiskille
Bedriften ble grunnlagt av Kirsten Skaslien i 1952. Opp igjennom årene har den utvidet seg og åpnet opp for ikke bare overnatting, men utleie av campinghytter, catering, restaurant og tilbud i form av kurs- og møterom.
 
Skaslien Gjestgiveri har blitt et kjent merkenavn og bedriften har markert seg på mange plan. I 2002 ble de kåret til Årets spisested langs veien.
 
Daglig leder ved Skaslien Gjestgiveri, Elin Skaslien, sier at bedriften i år sto ved et veiskille. De kunne velge å enten bygge ned, eller satse større. Det siste alternativet ble valgt og Skaslien møter framtidens krav med et mer moderne og funksjonelt tilbud som fortsatt bærer preg av den tradisjonelle stilen gjestgiveriet står for.
 
Ut på dato
- Rommene våre har gått ut på dato, og det skal vi gjøre noe med, sier Skaslien, og legger til at de er veldig glade for at de også vil kunne tilby handikaprom.
 
- Tilgjengelighet for alle er viktig for oss, og noe vi satser stort på, sier hun. 
 
Moderne
Større kursrom og moderne utstyr som tilfredsstiller dagens behov er det Skaslien Gjestgiveri vil tilby sine kunder fra høsten av. De sikter seg inn mot det regionale kurs- og konferansemarkedet. Det nye kursrommet vil kunne romme 150 personer, men det kan også deles inn i to mindre rom, slik at det kan tilpasses mindre grupper.
 
Vil tilpasse
- Vi vil også tilpasse oss yrkesreisende, og turistmarkedet ikke minst, sier Skaslien til Glåmdalen.
 
Skaslien skal bli et opplevelseshotell, og det planlegges aktiviteter tett opp mot lokal historie og attraksjoner i distriktet.
 
Skaslien vil også komme med flere tilbud til bedriftsmarkedet.
 
Men det er Skaslien som restaurant som fortsetter å være hovedattraksjonen.
 
Skaslien Gjestgiveri er kjent både i og utenfor distriktet for sin meny som er preget av vilt hentet lokalt fra skog, fjell, innsjø og elv.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

De siste 20 årene er alt og ingenting i Etnas vinhistorie
+

De siste 20 årene er alt og ingenting i Etnas vinhistorie

Etter snart tre tiår med eksplosiv vekst er Etna DOC på vei inn i en konsolideringsfase hvor terroiruttrykket forsterkes samt at kombinasjonen av vin- og naturturisme får økt betydning. Samtidig som frykten for et nytt vulkanutbrudd alltid er til stede.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Pizza med siciliansk touch og tilhørende genial hvitvin
+
Mat og vin i kombinasjon

Pizza med siciliansk touch og tilhørende genial hvitvin

Når du ikke kan dra til Sicilia, ta Sicilia i glasset ditt, skru på ovnen og la smakene ta deg til enda rausere strøk.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Heldig er den som kan plukke solbærene selv - og her er oppskriftene

Solbær er noe av det sunneste du kan spise av bær, og de norske hage-solbærene er i verdensklasse. La dem for all del ikke bli fuglemat.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Når du blander norske jordbær i en caipirinha, møtes det beste fra to verdener
Ukens drink

Når du blander norske jordbær i en caipirinha, møtes det beste fra to verdener

Caipirinha er Brasils nasjonaldrink - og derfor velegnet for sommersesongen. Med norske jordbær blir smaken sublim.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
De siste 20 årene er alt og ingenting i Etnas vinhistorie
+

De siste 20 årene er alt og ingenting i Etnas vinhistorie

Etter snart tre tiår med eksplosiv vekst er Etna DOC på vei inn i en konsolideringsfase hvor terroiruttrykket forsterkes samt at kombinasjonen av vin- og naturturisme får økt betydning. Samtidig som frykten for et nytt vulkanutbrudd alltid er til stede.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Pizza med siciliansk touch og tilhørende genial hvitvin
+
Mat og vin i kombinasjon

Pizza med siciliansk touch og tilhørende genial hvitvin

Når du ikke kan dra til Sicilia, ta Sicilia i glasset ditt, skru på ovnen og la smakene ta deg til enda rausere strøk.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Nå vil vi ha litt mer kraft i hvitvinen: det gir disse spanjolene
+
Godbiter i pollisten

Nå vil vi ha litt mer kraft i hvitvinen: det gir disse spanjolene

Men vi gir ikke slipp på friskhet og all moderasjon hva alkohol angår. Selv dette kan solsvidde Priorat stille opp med.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Sommerens beste hemmelighet i basisutvalget
+
Ukens vin

Sommerens beste hemmelighet i basisutvalget

Denne hvitvinen har nemlig alle kvalitetene vi leter etter, og det til en gunstig pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Selv om du gjør deg flid med dagens fiskemiddag, er den overraskende rask å lage
Dagens rett

Selv om du gjør deg flid med dagens fiskemiddag, er den overraskende rask å lage

Laks dekket med nøtter på en smaksrik sopp-vinaigrette er mye raskere å lage enn du kanskje tenker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Heldig er den som kan plukke solbærene selv - og her er oppskriftene

Solbær er noe av det sunneste du kan spise av bær, og de norske hage-solbærene er i verdensklasse. La dem for all del ikke bli fuglemat.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her