Skaslien utvider

Familiebedriften Skaslien Gjestgiveri utvider og investerer 17 millioner kroner.
Redaksjonen
24 Juni 2008 - 16:00

Prosjektet er allerede i gang, og med en investering på 17 millioner kroner vil det nye Skaslien Gjestgiveri stå klart før julebordsesongen begynner i år.
 
Hotellavdelingen vil da bestå av 24 nye moderne rom i tillegg til de 16 opprinnelige.
 
Gjestgiveriet satser også på å gi sine trofaste bedriftskunder et bedre tilbud, og sammen med de nye funksjonelle hotellrommene, vil de kunne tilby en helt ny kurs- og konferanseavdeling.
 
Veiskille
Bedriften ble grunnlagt av Kirsten Skaslien i 1952. Opp igjennom årene har den utvidet seg og åpnet opp for ikke bare overnatting, men utleie av campinghytter, catering, restaurant og tilbud i form av kurs- og møterom.
 
Skaslien Gjestgiveri har blitt et kjent merkenavn og bedriften har markert seg på mange plan. I 2002 ble de kåret til Årets spisested langs veien.
 
Daglig leder ved Skaslien Gjestgiveri, Elin Skaslien, sier at bedriften i år sto ved et veiskille. De kunne velge å enten bygge ned, eller satse større. Det siste alternativet ble valgt og Skaslien møter framtidens krav med et mer moderne og funksjonelt tilbud som fortsatt bærer preg av den tradisjonelle stilen gjestgiveriet står for.
 
Ut på dato
- Rommene våre har gått ut på dato, og det skal vi gjøre noe med, sier Skaslien, og legger til at de er veldig glade for at de også vil kunne tilby handikaprom.
 
- Tilgjengelighet for alle er viktig for oss, og noe vi satser stort på, sier hun. 
 
Moderne
Større kursrom og moderne utstyr som tilfredsstiller dagens behov er det Skaslien Gjestgiveri vil tilby sine kunder fra høsten av. De sikter seg inn mot det regionale kurs- og konferansemarkedet. Det nye kursrommet vil kunne romme 150 personer, men det kan også deles inn i to mindre rom, slik at det kan tilpasses mindre grupper.
 
Vil tilpasse
- Vi vil også tilpasse oss yrkesreisende, og turistmarkedet ikke minst, sier Skaslien til Glåmdalen.
 
Skaslien skal bli et opplevelseshotell, og det planlegges aktiviteter tett opp mot lokal historie og attraksjoner i distriktet.
 
Skaslien vil også komme med flere tilbud til bedriftsmarkedet.
 
Men det er Skaslien som restaurant som fortsetter å være hovedattraksjonen.
 
Skaslien Gjestgiveri er kjent både i og utenfor distriktet for sin meny som er preget av vilt hentet lokalt fra skog, fjell, innsjø og elv.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Makrell i sennepssaus lager du selv av rester etter middagen
Dagens rett

Makrell i sennepssaus lager du selv av rester etter middagen

Makrell i tomat er litt sånn hat-elsk, men når makrellen kommer i en sennepssaus, får pipa en annen lyd.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
+
Godbiter i pollisten

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde

Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke
+
Ukens vin

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke

Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra
Dagens rett

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra

I denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her