Lær å lage skikkelig gode, hjemmelagde supper

Suppekurs Bølgen & Moi Tjuvholmen

(Fertnig)

Lær å lage skikkelig gode, hjemmelagde supper

Hjemmelaget suppe smaker alltid nydelig! Spesielt når høsten melder sitt inntog, og man kan kose seg inne med deilige supper som varmer.

Bølgen & Moi sine dyktige kokker viser deg hvordan du kan imponere med skikkelig gode, hjemmelagde supper. Det er noe helt annet enn de som kommer på pose, om vi får lov til å si det.

Rawpixel

Kokkene veileder deg gjennom ulike råvarer og typer supper – både med grønnsaker, fisk- og skalldyr og kjøtt. På kveldens program står blant annet kremet soppsuppe og fransk løksuppe, skalldyrbisque og safrankremet blåskjellsuppe, kyllingsuppe og oksehalebuljong.

Du lærer om hvordan du skal behandle råvarene, og hvordan du kan oppnå best mulig resultat, enten du lager en herlig hverdagsmiddag til familien, eller vil imponere med en sikker vinner til forrett på neste middagsselskap.

Ikke gå glipp av dette spennende kurset - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig opplevelse!

Allergi

Dersom du har allergier må du melde om dette på forhånd. Har du bestilt plass for flere, så står du ansvarlig for å melde om noen i gruppen skulle ha noen allergier. Vi kan dessverre ikke garantere for at alle allergier kan tilpasses i alle kurs.
Eventuelle allergier kan sendes på e-post til 
kurs@aperitif.no

Meld deg på her


3. november kl. 17:30 - Fulltegnet
Skikkelig gode, hjemmelagde supper
18. november kl. 17:30 - Fulltegnet
Skikkelig gode, hjemmelagde supper

Kommende kurs

Til toppen