Skjenketidene ruinerer bransjen

Toppsjefen i Tiger Tiger sier bransjen sliter på grunn av skjenketidene i Fredrikstad.

Tiger Tiger og resten av utelivsbransjen har en tøff høst og gir skjenketidene skylden, skriver f-b.no. Styrelederen og toppsjef Jens Thorgaard i Tiger Tiger mener at argumentene for innstrammingen av skjenketider er ikke-eksisterende og det eneste som oppnås er at skjenketidene ødelegger vilkårene for de seriøse aktørene i bransjen som ønsker å drive langsiktig.

- Opprettholdelsen av Norges strengeste skjenkepolitikk i en Frp-kommune vil til slutt ruinere og ødelegge hele bransjen slik at Fredrikstad til slutt står uten uteliv, sier han til f-b.no.

f-b.no har fått flere tips om at utestedet Tiger Tiger må legge inn årene. Det avkrefter toppsjef Jens Thorgaard på det sterkeste, men medgir at de kun overlever fordi de ikke har gjeld.

Avkrefter ryktene
- Jeg har forstått at det har versert rykter om at Tiger Tiger skal stenge. Som styreleder for Tiger Tiger Norge og Tiger Tiger Fredrikstad, vil jeg avkrefte ryktene og si at dette ikke er riktig. Tiger Tiger i Fredrikstad fortsetter inntil videre som en del av vår kjede, opplyser Jens Thorgaard i en mail til f-b.no.

Vurdere lønnsomheten
- Omsetningen og overskuddet har falt dramatisk etter de nye skjenketidene og utsetter alle ledd i bransjen for hardt press. Da tenker jeg på leverandører, huseiere og selve driften.
Han medgir at de vurderer fortløpende om det mulig å drive lønnsomt med de nye vilkårene.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen