Sladdet «Mette-Marit» på plass

Sladdet «Mette-Marit» på plass

Sommerens mest omtalte øletikett «Hello, My Name Is Censored» er allerede i salg til bransjen. Apéritif byr på førpremiere i august.
Aase E. Jacobsen
24 Juli 2013 - 10:00

BrewDog valgte å sladde etiketten på sitt nyeste øl «Hello, My Name Is Mette-Marit» før det sendes til Norge. Her blir det altså hetende «Hello, My Name Is Censored».

Ikke så uskyldig

BrewDogs luringer av noen ølbryggere, Martin Dickie og James Watt, ante vel fred og ingen fare da de kalte sitt siste øl for «Hello, my name is Mette-Marit». Et øl de beskriver som «ikke så uskyldig som det ser ut til ved første øyekast, forførende fylde og masser av humle (Citra, Nelson Sauvin og Brambling) som toppes av friske norske tyttebær. Dette er en eksplosjon av røde bær og humle som best nytes med en uekte mine av aristokratisk nonsjalanse. »

Dette er tydeligvis for mye for det norske markedet og skapte ikke uventet megaoverskrifter i tabloidpressen.

Lar seg ikke stoppe

Det skal mer enn det til for å vippe BrewDog-gutta av pinnen.

LES MER:  Ølprofetene bak BrewDog

Derfor lanseres ølet i Norge med en sladdet etikett. På den måten kan enhver gruble på hvem denne Mette-Marit er, hevder de to på nettsidene til BrewDog.  

Vil få bein å gå på

De lanserer flere teorier. En havfrue de tidligere fiskerne skal ha møtt på, selvsagt den norske kronprinsessen eller sågar Martins hamster som han foret med makrell slik at den hadde den mest skinnende pelsen på den siden av Nordsjøen.

Sikkert er det at denne norskinspirerte IPA-en kommer til å få bein å gå på når den fra september også blir tilgjengelig for vanlige forbrukere og da med navnet «Hello My Name Is Censored». Alle som deltar på Apéritifs BrewDog-smaking i Oslo, Bergen eller Stavanger, vil få smake dette ølet før alle andre.

LES MER:  Smak BrewDogs trendsettende øl

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta
Julemat
Oppskrifter ribbe

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta

Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Juleskinke hører med på en ekte julemeny
Dagens rett
Juleskinke med sennepsaus og ovnsbakte rotgrønnsaker

Juleskinke hører med på en ekte julemeny

Enten du planlegger et julekoldtbord eller en meny med flere retter, er denne oppskriften på juleskinke verd å prøve ut.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her