Sladdet «Mette-Marit» på plass

Sladdet «Mette-Marit» på plass

Sommerens mest omtalte øletikett «Hello, My Name Is Censored» er allerede i salg til bransjen. Apéritif byr på førpremiere i august.

BrewDog valgte å sladde etiketten på sitt nyeste øl «Hello, My Name Is Mette-Marit» før det sendes til Norge. Her blir det altså hetende «Hello, My Name Is Censored».

Ikke så uskyldig

BrewDogs luringer av noen ølbryggere, Martin Dickie og James Watt, ante vel fred og ingen fare da de kalte sitt siste øl for «Hello, my name is Mette-Marit». Et øl de beskriver som «ikke så uskyldig som det ser ut til ved første øyekast, forførende fylde og masser av humle (Citra, Nelson Sauvin og Brambling) som toppes av friske norske tyttebær. Dette er en eksplosjon av røde bær og humle som best nytes med en uekte mine av aristokratisk nonsjalanse. »

Dette er tydeligvis for mye for det norske markedet og skapte ikke uventet megaoverskrifter i tabloidpressen.

Lar seg ikke stoppe

Det skal mer enn det til for å vippe BrewDog-gutta av pinnen.

LES MER:   Ølprofetene bak BrewDog

Derfor lanseres ølet i Norge med en sladdet etikett. På den måten kan enhver gruble på hvem denne Mette-Marit er, hevder de to på nettsidene til BrewDog.  

Vil få bein å gå på

De lanserer flere teorier. En havfrue de tidligere fiskerne skal ha møtt på, selvsagt den norske kronprinsessen eller sågar Martins hamster som han foret med makrell slik at den hadde den mest skinnende pelsen på den siden av Nordsjøen.

Sikkert er det at denne norskinspirerte IPA-en kommer til å få bein å gå på når den fra september også blir tilgjengelig for vanlige forbrukere og da med navnet «Hello My Name Is Censored». Alle som deltar på Apéritifs BrewDog-smaking i Oslo, Bergen eller Stavanger, vil få smake dette ølet før alle andre.

LES MER:   Smak BrewDogs trendsettende øl

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen