Moet
Slik lager du Hollywood-stemning hjemme

Slik lager du Hollywood-stemning hjemme

Under Golden Globe sist søndag var det denne drinken gleder og sorger ble skylt ned med.
Aase E. Jacobsen
16 Januar 2016 - 12:00

En svært forfriskende miks av Golden Globe-sponsor Moët og noen hjemmelagete ingredienser, toppet med kjølig vodka, fikk festen til å nå nye høyder. Nå kan du teste ut effekten på hjemmebane. Det smaker farlig godt. 

Litt norsk ære også

Og med to norske stjerner medvirkende (om enn i liten grad, men likevel) til at filmene The Revenant (Kristoffer Joner) og The Martian (Aksel Hennie) toppet prisutdelingen, er det ekstra god unnskyldning for å heve glasset. Og ikke minst se fram til premieren på The Revenant som har premiere den 22. januar i Norge.

Drinken er mikset for Moët av stjernebartender Karen Grill som har markert seg som en av LA og Hollywoods heteste navn på barscenen de siste årene. Å få anledning til å lage den offisielle Golden Globe-drinken er et veldig godt bevis på hvor høyt hun verdsettes i et av verdens mest konkurranseutsatte miljøer.

Se våre andre drinkoppskrifter med champagne

Gå ikke glipp av ukens drink - bestill vårt gratis nyhetsbrev 

Moet Ruby Red drinkoppskrift

Moet Ruby Red drinkoppskrift

Fremgangsmåte

  1. Estragon-, bringebær- og sitrusshrub: 
  2. Ha alt i en kjele og kok opp. Ta kjelen av varmen og avkjøl. Ha i en glassbeholder med lokk og oppbevar i kjøleskap. Den holder seg en uke. 
  3. Moet Ruby Red: Ha sitronsaft, shrub og vodka over is i et romslig vinglass.
  4. Fyll opp med champagne og pynt med frisk estragon og sitronskive. 

Råvare:
Moet Chandon Brut Imperial

Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter

Bli abonnent på aperitif +  og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige bartender enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få ukens drink som nyhetsbrev 

Sendt inn av Karen Grill

Vurder oppskriften
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Juleskinke hører med på en ekte julemeny
Dagens rett
Juleskinke med sennepsaus og ovnsbakte rotgrønnsaker

Juleskinke hører med på en ekte julemeny

Enten du planlegger et julekoldtbord eller en meny med flere retter, er denne oppskriften på juleskinke verd å prøve ut.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her