Slutt for Soleado

Soleado Bar & Restaurant i Stavanger skal endre konseptet sitt.
Redaksjonen
02 Desember 2008 - 17:00

Restauranten har slitt i lang tid og fra nyttår blir konseptet endret.
 
Det er slutt for den eksklusive restauranten 20. desember.
 
- Soleado får et nytt konsept etter nyttår, sier daglig leder i Herlige Stavanger Restauranter, Leif B. Hovland til Rogalands Avis.
 
Dårlige tall
Soleado har slitt med dårlige tall i en årrekke. Derfor mener eierne at det er på tide å gjøre noe nytt.
 
- Vi ser at vi aldri kommer til å tjene penger med dagens konsept. Vi har forsøkt i åtte år fordi vi har likt stedet så godt selv, men det finnes grenser på bruk av tid og ressurser, sier Hovland.
 
En del av personalet på Soleado vil få ansvaret for driften av den nye restauranten på Kvadrat, Cucina Italia, og alle vil få tilbud om å fortsette i virksomheten til Herlige Stavanger Restauranter.
 
Nytt konsept
Når det gjelder Soleado skjer det altså endringer.
 
- Det blir et selskapslokale, og møte- og smakelokale, som vi skal bruke til gjester og medarbeidere, sier eier Arne Joakimsen
 
Han sier det ikke er dårlige tider som har felt Soleado.
 
Faktisk er etterspørselen etter kokker og kvalifisert personell en av grunnene til endringene på Soleado.
 
- Vi har behov for flere selskapslokaler og trenger Soleados kokker og servitører på andre steder i vår virksomhet. Det er ikke noe dramatikk bak at vi skal endre driften, og det har ingenting med finanskrisen å gjøre, sier Joakimsen.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Har skapt moderne vinhistorie av historiske viner
+

Har skapt moderne vinhistorie av historiske viner

Å skape det nye Napa Valley gjennom fem oppkjøp i løpet av to år, er en storstilt ambisjon, men Carlton McCoy og Lawrence Wine Estates er på god vei. Den største omveltningen er i vinmarkene som alle nå dyrkes biodynamisk.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

En klassisk lammestek blir alltid vellykket
Dagens rett

En klassisk lammestek blir alltid vellykket

Mens lammesesongen fortsatt er på topp, benytter vi en hver mulighet til å lage det beste av denne råvaren. Nemlig lammestek.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Nå er sesongen startet: Slik koker du lutefisk
Dagens rett

Nå er sesongen startet: Slik koker du lutefisk

Strever du med lutefiskkokingen? Med denne oppskriften blir resultatet perfekt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Miks en tropisk paradisstrand med denne drinken
Ukens drink

Miks en tropisk paradisstrand med denne drinken

Denne herlig leskende og tikiinspirerte drinken med masse tropisk smak og rom, får deg til å drømme om et varmere sted enn Norge i oktober.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Har skapt moderne vinhistorie av historiske viner
+

Har skapt moderne vinhistorie av historiske viner

Å skape det nye Napa Valley gjennom fem oppkjøp i løpet av to år, er en storstilt ambisjon, men Carlton McCoy og Lawrence Wine Estates er på god vei. Den største omveltningen er i vinmarkene som alle nå dyrkes biodynamisk.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

En klassisk lammestek blir alltid vellykket
Dagens rett

En klassisk lammestek blir alltid vellykket

Mens lammesesongen fortsatt er på topp, benytter vi en hver mulighet til å lage det beste av denne råvaren. Nemlig lammestek.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

To deilige brunelloer på et pol nær deg
+
Godbiter i pollisten

To deilige brunelloer på et pol nær deg

I basisutvalget finnes de faktisk to gode brunelloer fra to gode naboer og til supre priser. Så heldige er vi.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Du kan bare glede deg til å fylle glasset med denne
+
Ukens vin

Du kan bare glede deg til å fylle glasset med denne

Det er nå vi vil ha kjøttfulle rødviner fra Rhône. Og denne byr på utrolig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

By på en smaksrik tacograteng
Dagens rett

By på en smaksrik tacograteng

Denne retten er både smaksrik og lettlaget, og noe alle familiens medlemmer vil sette pris på. Oppskriften får du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Nå er sesongen startet: Slik koker du lutefisk
Dagens rett

Nå er sesongen startet: Slik koker du lutefisk

Strever du med lutefiskkokingen? Med denne oppskriften blir resultatet perfekt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her