Slutter i Ringnes

Administrerende direktør i Ringnes, Jan Bodd, forlater selskapet etter nesten seks år i sjefsstolen. Han har sin siste arbeidsdag er 31. august.  
Redaksjonen
18 Juni 2007 - 20:49

Jan Bodd har sagt opp sin stilling for å starte egen virksomhet sammen med Stig Sunde, tidligere salgsdirektør i Ringnes. Stig Sunde har også sagt opp sin nåværende stilling som administrerende direktør i Carlsberg Sverige.
 
På plass i august
Carlsberg har utnevnt Jesper Friis til ny administrerende direktør i Ringnes. Jesper Friis kommer fra stillingen som salgsdirektør i Carlsberg Danmark, og tiltrer 1. august.
 
Har bidratt
- Jan Bodd og Stig Sunde har bidratt meget godt til Carlsberg i de årene de har ledet selskapene. Vi beklager at de har valgt å slutte, men er samtidig fornøyd med at de forlater to veldrevne selskaper. Jeg ønsker dem lykke til videre. Samtidig ønsker jeg Jesper Friis velkommen som ny administrerende direktør i Ringnes. Jeg er overbevist om at han er rett person til å fortsette å styrke Ringnes' posisjon, sier Nils S. Andersen, president og CEO i Carlsberg AS.
 
Vinnerkultur
- Ringnes er et fantastisk selskap med meget dyktige medarbeidere som har en unik endringsvillighet og en sterk vinnerkultur. Ringnes har utviklet seg mye i den senere tid. Det har vært stort fokus på innovasjon og samtidig har selskapet hatt sterke økonomiske resultater med god markedsandelsutvikling i et tøft drikkevaremarked. Jeg vil savne innsatsviljen som har utviklet seg innenfor Carlsbergkonsernet, men samtidig er det nå naturlig for meg personlig å gå videre, sier Jan Bodd.
 
Økonom
Jesper Friis (38) startet i Carlsberg Danmark i 2005 etter tre år som Managing Director i Toms Nordic i Sverige. Han er økonom fra handelshøyskolen i Århus, og har lang erfaring innenfor merkevareselskaper.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Basishyllas skjulte perle til 199,90
+
Ukens vin

Basishyllas skjulte perle til 199,90

Jeg har tidligere kalt denne vinen sykt billig og magi for en liten penge, og det er den fortsatt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Michelin-guiden: Stjernedryss i Bergen

Som de to eneste nye Michelin-stjernene for Norge i 2025, er det stor stemning for Gaptrast og Omakase by Sergey Pak.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta
Dagens rett

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta

En rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Basishyllas skjulte perle til 199,90
+
Ukens vin

Basishyllas skjulte perle til 199,90

Jeg har tidligere kalt denne vinen sykt billig og magi for en liten penge, og det er den fortsatt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Michelin-guiden: Stjernedryss i Bergen

Som de to eneste nye Michelin-stjernene for Norge i 2025, er det stor stemning for Gaptrast og Omakase by Sergey Pak.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
+
Godbiter i pollisten

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde

Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke
+
Ukens vin

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke

Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Cocktailkurs: Lær å lage klassiske cocktails - med en tvist.
Matkurs og vinkurs
Cocktailkurs i Oslo

Cocktailkurs: Lær å lage klassiske cocktails - med en tvist.

Den 11. september inviterer vi til et eksklusivt cocktailkurs hvor du lærer å lage 5 cocktails. Det er begrenset antall plasser – så vær rask!

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta
Dagens rett

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta

En rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her