Slutter i Ringnes

Administrerende direktør i Ringnes, Jan Bodd, forlater selskapet etter nesten seks år i sjefsstolen. Han har sin siste arbeidsdag er 31. august.  

Jan Bodd har sagt opp sin stilling for å starte egen virksomhet sammen med Stig Sunde, tidligere salgsdirektør i Ringnes. Stig Sunde har også sagt opp sin nåværende stilling som administrerende direktør i Carlsberg Sverige.
 
På plass i august
Carlsberg har utnevnt Jesper Friis til ny administrerende direktør i Ringnes. Jesper Friis kommer fra stillingen som salgsdirektør i Carlsberg Danmark, og tiltrer 1. august.
 
Har bidratt
- Jan Bodd og Stig Sunde har bidratt meget godt til Carlsberg i de årene de har ledet selskapene. Vi beklager at de har valgt å slutte, men er samtidig fornøyd med at de forlater to veldrevne selskaper. Jeg ønsker dem lykke til videre. Samtidig ønsker jeg Jesper Friis velkommen som ny administrerende direktør i Ringnes. Jeg er overbevist om at han er rett person til å fortsette å styrke Ringnes' posisjon, sier Nils S. Andersen, president og CEO i Carlsberg AS.
 
Vinnerkultur
- Ringnes er et fantastisk selskap med meget dyktige medarbeidere som har en unik endringsvillighet og en sterk vinnerkultur. Ringnes har utviklet seg mye i den senere tid. Det har vært stort fokus på innovasjon og samtidig har selskapet hatt sterke økonomiske resultater med god markedsandelsutvikling i et tøft drikkevaremarked. Jeg vil savne innsatsviljen som har utviklet seg innenfor Carlsbergkonsernet, men samtidig er det nå naturlig for meg personlig å gå videre, sier Jan Bodd.
 
Økonom
Jesper Friis (38) startet i Carlsberg Danmark i 2005 etter tre år som Managing Director i Toms Nordic i Sverige. Han er økonom fra handelshøyskolen i Århus, og har lang erfaring innenfor merkevareselskaper.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen