Slutter i Ringnes

Administrerende direktør i Ringnes, Jan Bodd, forlater selskapet etter nesten seks år i sjefsstolen. Han har sin siste arbeidsdag er 31. august.  
Redaksjonen
18 Juni 2007 - 19:49

Jan Bodd har sagt opp sin stilling for å starte egen virksomhet sammen med Stig Sunde, tidligere salgsdirektør i Ringnes. Stig Sunde har også sagt opp sin nåværende stilling som administrerende direktør i Carlsberg Sverige.
 
På plass i august
Carlsberg har utnevnt Jesper Friis til ny administrerende direktør i Ringnes. Jesper Friis kommer fra stillingen som salgsdirektør i Carlsberg Danmark, og tiltrer 1. august.
 
Har bidratt
- Jan Bodd og Stig Sunde har bidratt meget godt til Carlsberg i de årene de har ledet selskapene. Vi beklager at de har valgt å slutte, men er samtidig fornøyd med at de forlater to veldrevne selskaper. Jeg ønsker dem lykke til videre. Samtidig ønsker jeg Jesper Friis velkommen som ny administrerende direktør i Ringnes. Jeg er overbevist om at han er rett person til å fortsette å styrke Ringnes' posisjon, sier Nils S. Andersen, president og CEO i Carlsberg AS.
 
Vinnerkultur
- Ringnes er et fantastisk selskap med meget dyktige medarbeidere som har en unik endringsvillighet og en sterk vinnerkultur. Ringnes har utviklet seg mye i den senere tid. Det har vært stort fokus på innovasjon og samtidig har selskapet hatt sterke økonomiske resultater med god markedsandelsutvikling i et tøft drikkevaremarked. Jeg vil savne innsatsviljen som har utviklet seg innenfor Carlsbergkonsernet, men samtidig er det nå naturlig for meg personlig å gå videre, sier Jan Bodd.
 
Økonom
Jesper Friis (38) startet i Carlsberg Danmark i 2005 etter tre år som Managing Director i Toms Nordic i Sverige. Han er økonom fra handelshøyskolen i Århus, og har lang erfaring innenfor merkevareselskaper.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen
+
Godbiter i pollisten

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen

Når du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Med disse er du i akevitthimmelen - men det er 227 andre å velge blant
+
Tester
Den store akevittguiden

Med disse er du i akevitthimmelen - men det er 227 andre å velge blant

Her er oversikten over årets nye akevitter og de 230 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris
+
Ukens vin

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris

Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Her finner du november-utgaven 2025 av Apéritif magasin
+

Her finner du november-utgaven 2025 av Apéritif magasin

Opplev storsatsingen på Nasjonalbiblioteket med Credo og Heidi Bjerkan, møt verdens mest toneangivende kokk gjennom de siste tiårene, Ferran Adria og verdens mest bærekraftige restaurant Aponiente, blant annet.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen
+
Godbiter i pollisten

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen

Når du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Med disse er du i akevitthimmelen - men det er 227 andre å velge blant
+
Tester
Den store akevittguiden

Med disse er du i akevitthimmelen - men det er 227 andre å velge blant

Her er oversikten over årets nye akevitter og de 230 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin
+
Godbiter i pollisten

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin

Gjennom gamle og upodete vinstokker, økologisk dyrking og forsiktig vinmaking skaper De Martino et nytt og spennende møte med chilensk vin.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Old-school rødvinskupp fra Portugal
+
Ukens vin

Old-school rødvinskupp fra Portugal

149,90 er utrolig billig for denne økologiske vinen som representerer en solid tradisjon fra det indre av det portugisiske høyland.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Fyll kyllingfileten med godsaker
Dagens rett
Kyllingfilet fylt med krydder og ost

Fyll kyllingfileten med godsaker

Gjør kyllingfileten sommerlekker med sesongens friske grønnsaker. Med denne oppskriften og drikkeforslaget er du på sikker grunn.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris
+
Ukens vin

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris

Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her