Slutter og blir konsulenter

To hotelldirektører i Lillehammer slutter og blir konsulenter for andre i næringen.
Redaksjonen
06 November 2008 - 10:00

De to er Anstein Krekke, som gir seg ved ved First Breiset Hotell der han har vært i drøye to år. Den andre er Tom Erik Hovde, som har styrt på Hunderfossen.
Nå skal de bli konsulenter i eget selskap.
 
- Det er kontinuerlig utfordringer i vår bransje, og det har vært tyngre i reiselivet tidligere. Men vi har begge ønsket å starte for oss selv. Nå fikk vi en mulighet, og den hopper vi på, sier Krekke til gd.no.
 
Landsomfattende
Muligheten heter Totalconsult og er et landsomfattende rådgivningsfirma. Krekke og Hovde skal drive avdelingen i Lillehammer og jobbe med kunder i Oppland, Hedmark og på Romerike.
 
- Totalconsult jobber med prestasjonskultur i næringslivet. Det handler blant annet om organisasjonsutvikling, strategier kundebehandling og prosjektledelse, forteller Hovde.
 
Lang erfaring
Anstein Krekke har tidligere vært direktør ved GudbrandsGard Hotell i Kvitfjell og for Arthur Buchardts hotell Ilsetra i Hafjell.
 
Hovde har tre års erfaring fra reiselivsbransjen. Begge føler de har erfaring og kompetanse som er nødvendig i denne type virksomhet.
 
- Ellers ville vi aldri tatt steget. Vi skal jobbe med det vi har erfaring i selv. Salg- og serviceskole for vår egen bransje blir en del av det.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta
Dagens rett

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta

En rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Forsiden akkurat nå
Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta
Dagens rett

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta

En rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
+
Godbiter i pollisten

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde

Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke
+
Ukens vin

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke

Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra
Dagens rett

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra

I denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her