Slutter og blir konsulenter

To hotelldirektører i Lillehammer slutter og blir konsulenter for andre i næringen.

De to er Anstein Krekke, som gir seg ved ved First Breiset Hotell der han har vært i drøye to år. Den andre er Tom Erik Hovde, som har styrt på Hunderfossen.
Nå skal de bli konsulenter i eget selskap.
 
- Det er kontinuerlig utfordringer i vår bransje, og det har vært tyngre i reiselivet tidligere. Men vi har begge ønsket å starte for oss selv. Nå fikk vi en mulighet, og den hopper vi på, sier Krekke til gd.no.
 
Landsomfattende
Muligheten heter Totalconsult og er et landsomfattende rådgivningsfirma. Krekke og Hovde skal drive avdelingen i Lillehammer og jobbe med kunder i Oppland, Hedmark og på Romerike.
 
- Totalconsult jobber med prestasjonskultur i næringslivet. Det handler blant annet om organisasjonsutvikling, strategier kundebehandling og prosjektledelse, forteller Hovde.
 
Lang erfaring
Anstein Krekke har tidligere vært direktør ved GudbrandsGard Hotell i Kvitfjell og for Arthur Buchardts hotell Ilsetra i Hafjell.
 
Hovde har tre års erfaring fra reiselivsbransjen. Begge føler de har erfaring og kompetanse som er nødvendig i denne type virksomhet.
 
- Ellers ville vi aldri tatt steget. Vi skal jobbe med det vi har erfaring i selv. Salg- og serviceskole for vår egen bransje blir en del av det.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen