Smak Grand Cru Chablis fra 2005

Vær blant de første i verden til å smake Grand Cru-vinene fra den fantastiske 2005-årgangen i Chablis.
Redaksjonen
27 Februar 2007 - 15:50

Union des Grands Crus de Chablis består av 13 produsenter med Grand Cru-vinmarker i dette berømte området.
 
Årlig presenteres den siste årgangen for et eksklusivt publikum gjennom kun tre smakinger på verdensbasis. I år er det den vidunderlige 2005-årgangen som lanseres og de tre smakingene avholdes i London, Bordeaux og Oslo!
 
Historisk smaking
For første gang i historien er alle de tretten produsentene samlet til et arrangement her i Norge. Denne kvelden vil du være blant de første i verden som får anledning til å smake deres fantastiske viner fra 2005.
 
Norge er spesielt utvalgt som et kjerneområde for Chablis-produsentene, ikke minst på grunn av vår store forkjærlighet for området, og vår forståelse for jordsmonnets påvirkning på vinene og for Chablis i sin helhet.
 
Verdenskjent
Vi vil også få besøk av flere av de fremste personlighetene fra dette spennende området - til nå er følgende bekreftet:
 
• Romain Bouchard fra Domaine Bouchard
• Hervé Tucki fra La Chablisienne
Didier Seguier fra William Févre
Michel Laroche fra Domaine Laroche
• Francois Servin fra Domaine Servin
• Vincent Tremblay fra Domaine Gerard Tremblay
 
I tillegg stiller følgende produsenter:
 
Collet Jean & Fils - Joseph Drouhin - Chateau Longdepaquit - La Moutonne - Louis Moreau - Domaine Simonnet-Febvre - Château de Viviers
 
Eksklusiv invitasjon
Vi har gleden av å kunne invitere et lite antall av våre lesere til denne utrolige smakingen, der du vil kunne smake ikke bare alle deres Grand Cru viner i 2005-årgangen, men også flere 1er Cru og Chablis av ypperste klasse.
 
For å gi deg en optimal opplevelse av de fantastiske vinene, benytter vi oss av vinglass fra Riedel, spesialdesignet nettopp for viner fra Chablis.
 
Les mer om Chablis på denne siden (klikk).
 
Gå ikke glipp av dette historiske arrangementet med det beste av hva Chablis kan fremvise.
 
è Meld deg på her (klikk) (fulltegnet - venteliste)
 
Dette arrangementet er nå fulltegnet, men du kan registrere deg på venteliste. Vi vil da kontakte deg straks vi kan tilby deg plass(er).

Tid: 5. mars 2007 kl. 19.00 - 21.00
Pris: kroner 395,- inkl. mva
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.
 
Ring Apéritif på 930 69 873 dersom du ikke finner frem.

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på seminaret, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, forbeholder vi oss retten til å etterfakturere seminaravgiften.
 
Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 70230545705, Apéritif AS, Furuveien 39c, 0678 Oslo. Merk innbetalingen med 050307. Dersom du melder deg på eller betaler senere enn fem dager før arrangementet må du huske å ta med kvittering. Melder du deg av etter avbestillingsfristen 01.03.07 kl. 23:59 refunderer vi ikke deltakeravgiften.
NB! Innbetalinger uten forutgående registrering/påmelding kan dessverre ikke påregnes som gyldig påmelding.
Spørsmål? Ring 22 98 86 00 eller send en mail.

Formen på glasset bestemmer treffpunktet i munnen, og påvirker således hvordan vinen lukter og smaker. For å kunne gi deg den optimale opplevelsen av vinene vi presenterer benytter Apéritif seg derfor av de beste vinglassene på markedet.
 
Les mer om glassene og hvilke av Riedels glass Apéritif benytter på vinsmakingene i Oslo: http://www.aperitif.no/index.db2?id=94336

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Mont d'Or er osten som smelter Norge
+

Mont d'Or er osten som smelter Norge

Vacherin Mont d’Or er den franske osten som har fått sitt eget ritual på linje med lutefisk og rakefisk. Og Norge leder an i «hysteriet» til de grader at det vekker oppmerksomhet i andre land.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Nyheter brennevin: At så ung svært røykpreget whisky kan være så supergodt balansert, er et mirakel
+
Tester

Nyheter brennevin: At så ung svært røykpreget whisky kan være så supergodt balansert, er et mirakel

Men det er ikke bare ung whisky i toppklassen blant novembernyhetene, også vellagret cognac av en annen verden.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik har du kanskje ikke laget frikasseen før
Dagens rett
Innbakt kremet kyllinggryte

Slik har du kanskje ikke laget frikasseen før

Gjør stas på søndagsmiddagen og følg denne oppskriften på en kyllinggryte litt utenom det vanlige.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Prøv en ny vri på blåskjellene: gratiner dem som i Provence
Dagens rett

Prøv en ny vri på blåskjellene: gratiner dem som i Provence

Blåskjell er lett å ty til når du er fysen på noe ekstra godt midt i uka. Hva med å gratinere dem som i denne oppskriften?

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Mont d'Or er osten som smelter Norge
+

Mont d'Or er osten som smelter Norge

Vacherin Mont d’Or er den franske osten som har fått sitt eget ritual på linje med lutefisk og rakefisk. Og Norge leder an i «hysteriet» til de grader at det vekker oppmerksomhet i andre land.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nyheter brennevin: At så ung svært røykpreget whisky kan være så supergodt balansert, er et mirakel
+
Tester

Nyheter brennevin: At så ung svært røykpreget whisky kan være så supergodt balansert, er et mirakel

Men det er ikke bare ung whisky i toppklassen blant novembernyhetene, også vellagret cognac av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte
+
Godbiter i pollisten

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte

Tørr bordvin fra Madeira vekker stadig større interesse – og denne er et strålende bevis på hva øya langt ute i havet kan by på.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallkjøp fra Bordeaux' østside
+
Ukens vin

Knallkjøp fra Bordeaux' østside

5 år gammel bordeaux til 189,90 kroner som også smaker veldig godt er ikke hverdagskost. Spesielt ikke når den kommer fra en slik familiehistorie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Tapasbollene kan også lages av kylling
Dagens rett

Tapasbollene kan også lages av kylling

Saftige kjøttboller hører hjemme på et hvert tapasbord og er perfekt fredagssnack. De kan fint lages av kyllingkjøttdeig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik har du kanskje ikke laget frikasseen før
Dagens rett
Innbakt kremet kyllinggryte

Slik har du kanskje ikke laget frikasseen før

Gjør stas på søndagsmiddagen og følg denne oppskriften på en kyllinggryte litt utenom det vanlige.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her