Matkurs og vinkurs

Vinkurs 16.oktober i Oslo

Slik smaker noe av det beste fra Barbaresco og Piemonte
Foto: (javarman3)

Slik smaker noe av det beste fra Barbaresco og Piemonte

Opplev en av Piemontes mest spennende produsenter akkurat nå gjennom denne smakingen av hele 12 viner fra topp vinmarker.
14 Juli 2017 - 16:00

I Piemonte, helt nord i Italia, finner vi noen av verdens mest ettertraktede vinområder. Den mest anerkjente druen herfra er uten tvil nebbiolo, men de lager også utsøkte viner av andre kjente og populære druetyper som barbera, dolcetto, de hvite arneis og chardonnay samt ikke minst den søte muskatell. Du får smake på alle disse gjennom i alt 12 flotte viner, kyndig guidet av Marco Molino fra Agr. Molino.

Smak topp Barbaresco i flere årganger

Han vil lære deg mer om områdets forskjellige viner og ikke minst om hva som gjør at vinene herfra holder så høy kvalitet år etter år.

Marco guider deg gjennom hele 12 viner, deriblant karaktersterke viner av arneis, chardonnay, dolcetto og barbera før du får presentert hele fem premierte  barbaresco-er i gode årganger. Det hele avsluttes med områdets søte perle, moscato.

Les mer om Agr. Molino her

 

 

Gå ikke glipp av denne spennende smakingen! Ta med venner, kolleger, kjente og kjære på en helt enestående smaking.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Makrell i sennepssaus lager du selv av rester etter middagen
Dagens rett

Makrell i sennepssaus lager du selv av rester etter middagen

Makrell i tomat er litt sånn hat-elsk, men når makrellen kommer i en sennepssaus, får pipa en annen lyd.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
+
Godbiter i pollisten

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde

Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke
+
Ukens vin

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke

Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra
Dagens rett

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra

I denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her