Det er nå bare prisen som skiller barbaresco fra barolo
I tillegg til at vinene lanseres ett år tidligere. Denne utgaven av en av de første til å dokumentere 2019-årgangen på det norske markedet.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
I tillegg til at vinene lanseres ett år tidligere. Denne utgaven av en av de første til å dokumentere 2019-årgangen på det norske markedet.
Les hele sakenUnik mulighet til å smake 9 lekre viner fra et av Italias aller mest spennende område.
Les hele sakenDet blir en celeber lørdag når selveste Ole Martin Alfsen viser frem sine deilige viner fra spennende områder helt nord til helt sør i Italia.
Les hele sakenLær mer om Barbare av Sommelier og vinekspert Sandro Minella.
Les hele sakenOpplev flere hundre viner fra forskjellige vinhus fra Barolo og resten av Piemonte på dette årlige eventet på Gamle Logen i Oslo.
Les hele sakenDolcetto som erstatter rosevin og hvitvin, og nebbioloer som kan åpnes allerede i dag, eller legges innerst i vinkjelleren, er denne ukes meny.
Les hele sakenOpplev en av Piemontes mest spennende produsenter akkurat nå gjennom denne smakingen av hele 12 viner fra topp vinmarker.
Les hele sakenDu kan ikke annet enn å komme i sommerstemning av å se flaskene til Traversa. Og smaken følger opp.
Les hele sakenMed 2015-årgangen leverer denne produsenten helt uimotståelige viner – og det til en riktig så gunstig pris.
Les hele sakenOm du ikke er klar for topp nebbiolo til fem hundrelapper, kommer du veldig langt med to.
Les hele sakenOpplev 27 forskjellige vinhus fra Barolo og resten av Piemonte til en enestående smaking her i Norge.
Les hele sakenOpplev Piemontes fantastiske viner gjennom denne smakingen av hele 10 viner fra topp vinmarker.
Les hele sakenDenne saftig barberaen har alt du trenger til påskefeiringen. Eller hva med en barbaresco eller barolo til knallpris?
Les hele sakenScarpa lager ikke bare en veldig tradisjonell vinstil, vinene er superkonsentrerte og tar barbera over i en annen divisjon. Deres nebbioloer er også verd å få med seg.
Les hele sakenNår Burgund er utenfor rekkevidde prismessig, gå for barbaresco. I 2012 er snadder – både i dag og om 10 år. Intet mindre.
Les hele sakenTidligere tiårs nebbiolostil kommer nok aldri tilbake. Vi må leve med og lære oss å like det nye uttrykket. Det har også positive sider, nemlig at vinene er mye mer tilgjengelige i ung alder.
Les hele sakenDu får smake fire baroloer av dette kaliberet samt åtte andre viner som gjør at du forstår hvorfor Piemonte er så attraktivt. Gå ikke glipp av denne vinsmakingen.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenDen 13. juni inviterer vi til en helaften med smakfull sjømat, livlig musikk og nøye utvalgte viner.
Les hele sakenDen 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.
Les hele sakenVi byr på fabelaktige viner fra California kombinert med utsøkt mat i historiske omgivelser den 30. mai.
Les hele sakenGi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret, med mye gode bobler på kjøpet.
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenMen kombinasjonen av solvarme og tørke har også gitt noen aldeles fortryllende kabinett-rieslinger.
Det er i hvert fall litt av hva de i alt 80 testede nyhetene innen øl, sider og brennevin dekker.
De holder nemlig veldig høy kvalitet samtidig som de gir veldig god valuta for pengene, også sammenlignet med polprisen.
Når boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.
Den er ikke alene om å komme fra et relativt nyetablert destilleri, og samtidig vise muskler så det holder.
Det eneste som trengs er en dobbel espresso og lik mengde av den spanske likøren Licor 43.
Les hele sakenEtter at den er stekt dynkes den med tre typer melk, kremfløte og to typer kondensert melk. Vi nøyer oss med en , den usøtede Viking-melka.
Les hele sakenDisse asiatiskinspirerte biffspydene gir en knallavslutning på uka. Prøv denne superenkle oppskriften.
Les hele sakenSan Jeok er en veldig tradisjonsrik koreansk rett som passer utmerket også i et grillmåltid her til lands.
Les hele sakenGi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.
Les hele sakenSvinekjøtt stekt i smult i kopperkjele er utgangspunktet for en av Mexicos mest populære retter, carnitas, som også er kåret til verdens sjette beste gatemat. Det vanligste er å spise dem som tacos.
Les hele saken