Det er nå bare prisen som skiller barbaresco fra barolo
I tillegg til at vinene lanseres ett år tidligere. Denne utgaven av en av de første til å dokumentere 2019-årgangen på det norske markedet.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
I tillegg til at vinene lanseres ett år tidligere. Denne utgaven av en av de første til å dokumentere 2019-årgangen på det norske markedet.
Les hele sakenUnik mulighet til å smake 9 lekre viner fra et av Italias aller mest spennende område.
Les hele sakenDet blir en celeber lørdag når selveste Ole Martin Alfsen viser frem sine deilige viner fra spennende områder helt nord til helt sør i Italia.
Les hele sakenLær mer om Barbare av Sommelier og vinekspert Sandro Minella.
Les hele sakenOpplev flere hundre viner fra forskjellige vinhus fra Barolo og resten av Piemonte på dette årlige eventet på Gamle Logen i Oslo.
Les hele sakenDolcetto som erstatter rosevin og hvitvin, og nebbioloer som kan åpnes allerede i dag, eller legges innerst i vinkjelleren, er denne ukes meny.
Les hele sakenOpplev en av Piemontes mest spennende produsenter akkurat nå gjennom denne smakingen av hele 12 viner fra topp vinmarker.
Les hele sakenDu kan ikke annet enn å komme i sommerstemning av å se flaskene til Traversa. Og smaken følger opp.
Les hele sakenMed 2015-årgangen leverer denne produsenten helt uimotståelige viner – og det til en riktig så gunstig pris.
Les hele sakenOm du ikke er klar for topp nebbiolo til fem hundrelapper, kommer du veldig langt med to.
Les hele sakenOpplev 27 forskjellige vinhus fra Barolo og resten av Piemonte til en enestående smaking her i Norge.
Les hele sakenOpplev Piemontes fantastiske viner gjennom denne smakingen av hele 10 viner fra topp vinmarker.
Les hele sakenDenne saftig barberaen har alt du trenger til påskefeiringen. Eller hva med en barbaresco eller barolo til knallpris?
Les hele sakenScarpa lager ikke bare en veldig tradisjonell vinstil, vinene er superkonsentrerte og tar barbera over i en annen divisjon. Deres nebbioloer er også verd å få med seg.
Les hele sakenNår Burgund er utenfor rekkevidde prismessig, gå for barbaresco. I 2012 er snadder – både i dag og om 10 år. Intet mindre.
Les hele sakenTidligere tiårs nebbiolostil kommer nok aldri tilbake. Vi må leve med og lære oss å like det nye uttrykket. Det har også positive sider, nemlig at vinene er mye mer tilgjengelige i ung alder.
Les hele sakenDu får smake fire baroloer av dette kaliberet samt åtte andre viner som gjør at du forstår hvorfor Piemonte er så attraktivt. Gå ikke glipp av denne vinsmakingen.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele saken
Er dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele saken
Lær det grunnleggende om hvitvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Dette kurset passer perfekt for nybegynnere, og krever ingen forkunnskaper.
Les hele saken
Den 26. februar kan du bli med på en unik mat og vinopplevelse. Familia Zabala Martinez henter frem 7 deilige viner og Klosteret disker opp med en 5-retters meny.
Les hele saken
Den 14. februar kan du lære mer og smake 6 deilige musserende viner. En perfekt vinsmaking sammen med noen du er glad i!
Les hele saken
Nyt 10 fantastiske viner fra et av Italias mest ikoniske vinhus. Dette er en unik sjanse for deg som liker viner fra Chianti Classico.
Les hele saken
Det er sjelden du får møte en Master of Wine og smake viner som ikke er tilgjengelig i Norge. Denne kvelden vil du ikke gå glipp av.
Les hele saken
Bli med på vinmesse med topprodusenter fra Champagne, Tyskland, Italia og mye mer. Du får mulighetene til å smake flere hundre viner fra flere forskjellige land og i mange forskjellige stiler.
Les hele saken
Spania byr på et bredt spekter av viner og nå har du du muligheten til å smake 8 spennende vinstiler.
Les hele saken
Vil du lære mer om rødvin? Ta med deg en venn eller kom alene og få en god innføring og 8 viner i glasset. Kurset passer for alle uansett forkunnskap.
Les hele saken
Juleribba skal man ikke tukle med, og ikke drikkefølget heller, tenker du kanskje. Men om du har lyst å prøve noe annet, får du noen gode alternativer her.
De siste årene har det blitt mer og mer populært å velge vin i stedet for øl og akevitt til pinnekjøttet, men hva skal vi tenke på før valget tas?
Når du likevel er på polet eller butikken, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Her er oversikten over årets nye akevitter og de 230 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.
Også de andre sterkvintypene som madeira, sherry, rivesaltes og banyuls byr på store smaksopplevelser, for alle budsjetter.
Har du rester igjen etter førjulsfesten, er det en pai du skal lage. Prøv bare denne oppskriften selv med juleskinke og rødkål.
Les hele sakenReinsdyrfilet, portvinsaus. Hva mer kan du ønske deg? Bortsett fra noe godt i glasset. Oppskrift og drikkeforslag finner du her.
Les hele sakenDet som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.
Les hele sakenMed en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.
Les hele sakenSei er en undervurdert råvare. Prøv denne oppskriften og blir overbevist om hvor mye smak denne fiskesorten har.
Les hele sakenDenne oppskriften bruker noe av alt det gode du finner i butikken for tiden.
Les hele saken