Smak forskjellen på de beste vinmarkene i Barolo
En unik sjanse til å lære om Barolo og smake viner fra Arnaldo Rivera som har toppviner fra alle de forskjellige kommunene
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
En unik sjanse til å lære om Barolo og smake viner fra Arnaldo Rivera som har toppviner fra alle de forskjellige kommunene
Les hele sakenDruene kommer fra vinmarker som så vidt klarer å levere moden frukt. Denne vinen har derfor strevd ekstra hardt for å kunne nå ditt vinglass.
Les hele sakenJovisst kan du drikke nebbiolo om sommeren når den er så saftig og aromatisk som denne.
Les hele sakenNordmenn elsker rosa viner fra Piemonte, og du kommer garantert til å like den hvite også.
Les hele sakenDessuten er den veldig godt priset. Våren og sommeren er sikret.
Les hele sakenValget er ditt: En veldig klassisk-tradisjonell barbera i flaske eller boks. Eller en lekker minibarolo som en svært gunstig pris.
Les hele sakenUkens beste deal: Vellagret rødvin som smaker himmelsk til sesongens råvarer og som kommer til å toppe julemenyen.
Les hele sakenDette blir en helt unik smaking, med 7 svært eksklusive viner. Her får du en mulighet til å smake flere årganger av noe av det beste Barolo har å by på.
Les hele sakenLær mer om Barbare av Sommelier og vinekspert Sandro Minella.
Les hele sakenDet er nemlig hva du får med Ioppa Ghemme 2007, men fra samme vinkjeller finnes også mye annet vellagret samt yngre vin med lagringspotensial.
Les hele sakenOsso San Grato 2013 fra Antoniolo koster nå det samme som den andre toppvinen fra samme produsent, men det varer altså ikke lenge. Også andre Gattinara-viner ventes å bli dyrere, mye dyrere faktisk.
Les hele sakenDolcetto som erstatter rosevin og hvitvin, og nebbioloer som kan åpnes allerede i dag, eller legges innerst i vinkjelleren, er denne ukes meny.
Les hele sakenOpplev en av Piemontes mest spennende produsenter akkurat nå gjennom denne smakingen av hele 12 viner fra topp vinmarker.
Les hele sakenDu kan ikke annet enn å komme i sommerstemning av å se flaskene til Traversa. Og smaken følger opp.
Les hele sakenDruene som er brukt i denne vinen kunne faktisk vært brukt i en barolo, men det ble ikke slik.
Les hele sakenNykomlingen Anzivino har fra mars to viner i basis og ytterligere to som kan bestilles. Samtlige overbeviser stort.
Les hele sakenMed 2015-årgangen leverer denne produsenten helt uimotståelige viner – og det til en riktig så gunstig pris.
Les hele sakenOm du ikke er klar for topp nebbiolo til fem hundrelapper, kommer du veldig langt med to.
Les hele sakenNår «enkleste» nivå fra Piemonte smaker så godt som denne, blir det fest.
Les hele sakenVi snakker om en rosevin som nærmer seg rød nebbiolo i trøkk.
Les hele sakenDenne roséen fra Piemonte overbeviser nok en gang, nå i en enda rundere og mer innsmigrende utgave, og til samme lave pris som i fjor.
Les hele sakenEn ung og saftig nebbiolo er helt perfekt for sesongen. Vil du heller ha noe godt å nyte om 10 eller 20 år, ja, da får du tips om det også.
Les hele sakenTidligere tiårs nebbiolostil kommer nok aldri tilbake. Vi må leve med og lære oss å like det nye uttrykket. Det har også positive sider, nemlig at vinene er mye mer tilgjengelige i ung alder.
Les hele sakenVi simpelthen elsker rødvin fra Piemonte. Denne har det som skal til for å bli en ny darling.
Les hele sakenOpplev mer enn 20 forskjellige vinhus fra Barolo og resten av Piemonte til en enestående smaking her i Norge.
Les hele sakenSmak hele 9 viner fra Piemonte sammen med de beste norske råvarer i en spesialkomponert 5-retters meny på Louise restaurant.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenDelicatessen Aker brygge inviterer deg til en uforglemmelig kveld med spansk mat og viner fra egen vingård.
Les hele sakenBli med på vinmesse med topprodusenter fra Champagne, Tyskland, Italia og mye mer. Du får mulighetene til å smake flere hundre viner fra flere forskjellige land og i mange forskjellige stiler.
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret, med mye gode bobler på kjøpet.
Les hele sakenBli med når Master of Wine Heidi Iren Hansen Vestvik guider deg igjennom noe av det beste California har å by på.
Les hele sakenEr du en ekte pastaentusiast og ønsker du å lære deg å lage deilige italienske pastaretter fra bunnen av? Da har vi den perfekte matopplevelsen for deg!
Les hele sakenDette kurset er for deg som ønsker å smake forskjeller og likheter på viner i ulike prisklasser, og selvfølgelig ha det gøy!
Les hele sakenFør julens travle tider setter inn, inviteres du til en spennende vinsmaking med Bodegas Baigorri, presentert av den dyktige og erfarne alltid sprudlende sommelieren Henriette Batt.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret, med mye gode bobler på kjøpet.
Les hele sakenBli servert 5 retter paret med 5 glass utsøkte franciacorta som er betegnelsen for Italias beste musserende viner.
Les hele sakenHer er det både magnum, dobbelmagnum og sågar femliters vinflasker som er å få tak i på polet. Til og med i basis. Men de aller beste må bestilles, og da begynner det å haste.
Her er oversikten over de 147 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.
Og da snakker vi ikke om Bordeaux eller Australia, som dominerer poengtoppen denne gangen, men 333 flasker med Raveneau og 84 flasker med Keller.
Det er en kort oppsummering av hva som blir gjort tilgjengelig i spesialpolslippet torsdag 23. november.
For 2023 er et år med mye sol og tidlig modning. Som gjør at også de spontangjærede vinene stort seg har fått nok tid på å bli klare til den tredje torsdagen i november - altså 16. november.
Pasta alla Norma er en siciliansk pastarett med aubergine, tomatsaus og basilikum.
Les hele sakenEkstra gledelig med tanke på helgekosen er at den finnes i 100+ polutsalg.
Les hele sakenOg da snakker vi ikke om Bordeaux eller Australia, som dominerer poengtoppen denne gangen, men 333 flasker med Raveneau og 84 flasker med Keller.
Les hele sakenOm ikke produksjonen blir så stor, blir i hvert fall stemningen god når du samler familien eller dine aller nærmeste venner til juleverksted.
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret. Og mye gode bobler på kjøpet.
Les hele sakenHer er oversikten over de 147 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.
Les hele saken