Smak og lær om fantastisk gode øl - Onlinekurs
Onlinekurs

Smak og lær om fantastisk gode øl - Onlinekurs

Lær det du trenger å vite om øl samtidig som du får anledningen til å kjøpe inn fire deilige øl og smake dem sammen med kursets foredragsholder - uten at du behøver forlate stuen hjemme.
02 Januar 2021 - 16:41

Husk at du som abonnent på Apéritifs Mat og vinklubb får rabatt på dette arrangementet.

Ølet er en av verdens eldste alkoholholdige drikker, og har de siste 15 årene fått en sann renessanse, eller nærmest eksplosjon i utvalg og smak. Er du en av dem som forbinder øl med en litt kjedelig og anonym drikk, har du noe stort i vente. For øl kan faktisk variere mer i smak enn vin. Ølet har ikke bare en spennende historie, men attpåtil smaker det fantastisk godt. Når du vet hva du skal velge da. 

På dette kurset lærer du det du trenger å vite om fire populære ølstiler, og får høre spennende og morsomme anekdoter om ølets historie. I tillegg får du nyttige tips om hvilken type mat som passer til de forskjellige ølstilene. 

Disse kan du enten velge å kjøpe inn for å smake sammen med kursets foredragsholder, eller så kan du nyte kurset i all sin prakt alene.

Etter endt kurs vil du ha lært hva som skiller de fire ølstilene tysk hveteøl, IPA, belgisk strong ale og porter. Vi har håndplukket fire typeriktige og gode øl til denne smakingen, som alle er å finne på de fleste Vinmonopol. Disse kan du enten velge å kjøpe inn for å smake sammen med kursets foredragsholder, eller så kan du nyte kurset i all sin prakt alene - og det aller beste er at dette kurset kan du se hjemme i din egen stue. 

Det er Apéritifs ølsmaker Julie Amundsen som guider dere gjennom denne smakingen. Hun er utdannet ølkelner og har flere års erfaring som bartender.  


Nedenfor ser du ølene som gjennomgås på kurset.

Når du har kjøpt kurset vil du motta en kvittering. På den finner du en kode og en lenke til kurset du har meldt deg på. Kurset må ses innen 4 dager etter aktivering av koden. Husk at koden er personlig, og kan ikke sendes til andre. Videoene er opphavsrettslig beskyttet.

Forsiden akkurat nå
Bakt skreifilet med pesto og masse gode grønnsaker er velkommen helgekos
Dagens rett

Bakt skreifilet med pesto og masse gode grønnsaker er velkommen helgekos

Denne helgens fiskemåltid er med den luksuriøse skreien. Den har en nøytral smakskarakter som gir innspill til variert tilbehør, og passer utmerket med pesto og mengder av friske grønnnsaker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Skal du først lage deg en solid biff, gå for tournedos med rødvinssaus
Dagens rett

Skal du først lage deg en solid biff, gå for tournedos med rødvinssaus

Når du har disse to ingrediensene, er det ikke så mye annet som trengs, bare en potetmos eller enda bedre, Pommes Anna.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Takk klimaendringene, for her får du mye Burgund-pinot for pengene
+
Godbiter i pollisten

Takk klimaendringene, for her får du mye Burgund-pinot for pengene

Når temperaturene øker, blir også Burgund-appellasjonene mest anerkjent for sine hvitviner interessante også for pinot noir.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Tjuvstart påsken nå, og fyll opp med topp vin i papp
+
Ukens vin

Tjuvstart påsken nå, og fyll opp med topp vin i papp

Om du er blant de mange som vil ha en treliter med rødvin i bakhånd, er denne nyheten vel verd å sjekke ut.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Når du legger en bulgur- og urteblanding under skinnet på kyllingen, blir den ekstra saftig
Dagens rett

Når du legger en bulgur- og urteblanding under skinnet på kyllingen, blir den ekstra saftig

Om du ikke får tak i kyllingbryst med skinn, kan du bruke lår eller gå for en hel kylling. Det blir ekstra feststemt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lag en frisk og fyldig klassiker til helgekosen
Ukens drink

Lag en frisk og fyldig klassiker til helgekosen

Ukens drink er komponert med bourbon som det bærende smakselementet. Men annen type amerikansk whiskey fungerer også godt. Lager du limonaden selv, blir smaksopplevelsen ekstra stor.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her