Smak og lær om fantastisk gode øl - Onlinekurs
Onlinekurs

Smak og lær om fantastisk gode øl - Onlinekurs

Lær det du trenger å vite om øl samtidig som du får anledningen til å kjøpe inn fire deilige øl og smake dem sammen med kursets foredragsholder - uten at du behøver forlate stuen hjemme.
02 Januar 2021 - 16:41

Husk at du som abonnent på Apéritifs Mat og vinklubb får rabatt på dette arrangementet.

Ølet er en av verdens eldste alkoholholdige drikker, og har de siste 15 årene fått en sann renessanse, eller nærmest eksplosjon i utvalg og smak. Er du en av dem som forbinder øl med en litt kjedelig og anonym drikk, har du noe stort i vente. For øl kan faktisk variere mer i smak enn vin. Ølet har ikke bare en spennende historie, men attpåtil smaker det fantastisk godt. Når du vet hva du skal velge da. 

På dette kurset lærer du det du trenger å vite om fire populære ølstiler, og får høre spennende og morsomme anekdoter om ølets historie. I tillegg får du nyttige tips om hvilken type mat som passer til de forskjellige ølstilene. 

Disse kan du enten velge å kjøpe inn for å smake sammen med kursets foredragsholder, eller så kan du nyte kurset i all sin prakt alene.

Etter endt kurs vil du ha lært hva som skiller de fire ølstilene tysk hveteøl, IPA, belgisk strong ale og porter. Vi har håndplukket fire typeriktige og gode øl til denne smakingen, som alle er å finne på de fleste Vinmonopol. Disse kan du enten velge å kjøpe inn for å smake sammen med kursets foredragsholder, eller så kan du nyte kurset i all sin prakt alene - og det aller beste er at dette kurset kan du se hjemme i din egen stue. 

Det er Apéritifs ølsmaker Julie Amundsen som guider dere gjennom denne smakingen. Hun er utdannet ølkelner og har flere års erfaring som bartender.  


Nedenfor ser du ølene som gjennomgås på kurset.

Når du har kjøpt kurset vil du motta en kvittering. På den finner du en kode og en lenke til kurset du har meldt deg på. Kurset må ses innen 4 dager etter aktivering av koden. Husk at koden er personlig, og kan ikke sendes til andre. Videoene er opphavsrettslig beskyttet.

Forsiden akkurat nå
Disse små fristyrstekte tortillaene med krabbe er vanedannende
Dagens rett

Disse små fristyrstekte tortillaene med krabbe er vanedannende

Den sprø bunnen møter myk og syrlig topping. Du må trolig lage dobbel porsjon, så godt er det.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Siste utgave av Apéritif magasin byr på mye spennende lesestoff
+

Siste utgave av Apéritif magasin byr på mye spennende lesestoff

Vi tar deg med til Oslos nye storstue og dens imponerende vinsamling, en perle av en bar i Palma, Mallorca, ser på dansk rom, blir kjent med et "nytt" vinområde på Sardinia og hyller kvinnene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Nå sendes burgundvin over havet på seilskip

Albert Bichot er første produsent til å sende et lass med vin over Atlanteren med det første moderne seilfraktskipet for denne type gods.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

To gull til Bringebærlandet og Aga - og Soli ble Norges beste eplemost for tredje gang

I konkurransen Norges beste drikke, ble fruktvinprodusenten i Ås og sidermakeren fra Hardanger de som fikk flest toppskår.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif
+
Klubb

Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif

Siden magasinet Aperitif er en del av medlemskapet i Mat- og vinklubben, har vi samlet alle lenkene til de ulike utgavene nedenfor.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Terroirtrykket øker i Rioja med enkeltvinmarksviner
+

Terroirtrykket øker i Rioja med enkeltvinmarksviner

Vinene fra Artuke og Artadi er god dokumentasjon på det enorme potensialet Rioja har for å lage viner med karakter fra voksestedet. Enkeltvinmarksviner er kommet for å bli – men det er fortsatt mye å gå på.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her