Matkurs og vinkurs

Vinsmaking i Oslo 11. desember

Demp førjulsstresset med spennende vinsmaking
Foto: (Istock - fstop123)

Demp førjulsstresset med spennende vinsmaking

Før julens travle tider setter inn, inviteres du til en spennende vinsmaking med Bodegas Baigorri, presentert av den dyktige og erfarne alltid sprudlende sommelieren Henriette Batt.
06 Desember 2023 - 09:47

Bodegas Baigorri er kjent for sin nyskapende tilnærming til vinproduksjon, hvor den nyeste teknologien møter tradisjonelle metoder og terroir. Druene dyrkes på gamle vinstokker, håndplukkes og behandles delikat. Det mest unike er kanskje måten de tar vare på druenes integritet: Tyngdekraft brukes til all bevegelse av druer og vin i deres symbolske bygning, designet av arkitekten Iñaki Aspiazu. Bygningen representerer perfekt balanse mellom moderne arkitektur og respekt for naturen.

Den vakre bygningen bygget av Iñaki Aspiazu Foto: Bodegas Baigorri

Henriette har en imponerende kulinarisk bakgrunn og utdannelser innen både vin og mat. I 1995 ble Henriette kåret til Nordisk mester som vinkelner og hun imponerer den dag i dag med sin utrolige kunnskap om vin og mat. Hennes karriere inkluderer å ha vært restaurantsjef på Bagatelle, den første  gourmetrestauranten i Norge som ble tildelt to Michelinstjerner. I hele 26 år har Henriette vært Head of Wine department i Engelstad vin & Brennvin, hvor hun har fortsatt å videreutvikle sin ekspertise og lidenskap for vin.

Bli med å utforske de fantastiske vinene fra Bodegas Baigorri og gjør deg klar for julens festligheter.

Blide og kunnskapsrike Henriette guider dere gjennom kvelden Foto:

 

Bigorri .png [52.74 KB]

Grupper over 5 personer, får én ekstra gratis plass!

Grupper over 10 personer, får 15% rabatt. Ta kontakt før dere bestiller for rabattkode: kurs@aperitif.no

OBS: Det er ikke angrefrist på dette kurset, ei heller ved sykdom. Det går heller ikke an å bytte kurs eller dato. Ønsker du å gi dette kurset i gave anbefaler vi å kjøpe et gavekort.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather
Ukens drink

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather

Noen whiskyer er så nøytrale at de trenger drahjelp fra andre ingredienser.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 4

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gjør kyllingmiddagen ekstra frisk og vårlig
Dagens rett
Sitronmarinert kyllingfilet med vårgrønnsaker og saltkokte poteter

Gjør kyllingmiddagen ekstra frisk og vårlig

Denne oppskriften på sitronmarinert kylling passer både når du har liten eller god tid. Sitron er en effektiv smaksforsterker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her