Matkurs og vinkurs

Vinsmaking i Oslo 11. desember

Demp førjulsstresset med spennende vinsmaking
Foto: (Istock - fstop123)

Demp førjulsstresset med spennende vinsmaking

Før julens travle tider setter inn, inviteres du til en spennende vinsmaking med Bodegas Baigorri, presentert av den dyktige og erfarne alltid sprudlende sommelieren Henriette Batt.
06 Desember 2023 - 09:47

Bodegas Baigorri er kjent for sin nyskapende tilnærming til vinproduksjon, hvor den nyeste teknologien møter tradisjonelle metoder og terroir. Druene dyrkes på gamle vinstokker, håndplukkes og behandles delikat. Det mest unike er kanskje måten de tar vare på druenes integritet: Tyngdekraft brukes til all bevegelse av druer og vin i deres symbolske bygning, designet av arkitekten Iñaki Aspiazu. Bygningen representerer perfekt balanse mellom moderne arkitektur og respekt for naturen.

Den vakre bygningen bygget av Iñaki Aspiazu Foto: Bodegas Baigorri

Henriette har en imponerende kulinarisk bakgrunn og utdannelser innen både vin og mat. I 1995 ble Henriette kåret til Nordisk mester som vinkelner og hun imponerer den dag i dag med sin utrolige kunnskap om vin og mat. Hennes karriere inkluderer å ha vært restaurantsjef på Bagatelle, den første  gourmetrestauranten i Norge som ble tildelt to Michelinstjerner. I hele 26 år har Henriette vært Head of Wine department i Engelstad vin & Brennvin, hvor hun har fortsatt å videreutvikle sin ekspertise og lidenskap for vin.

Bli med å utforske de fantastiske vinene fra Bodegas Baigorri og gjør deg klar for julens festligheter.

Blide og kunnskapsrike Henriette guider dere gjennom kvelden Foto:

 

Bigorri .png [52.74 KB]

Grupper over 5 personer, får én ekstra gratis plass!

Grupper over 10 personer, får 15% rabatt. Ta kontakt før dere bestiller for rabattkode: kurs@aperitif.no

OBS: Det er ikke angrefrist på dette kurset, ei heller ved sykdom. Det går heller ikke an å bytte kurs eller dato. Ønsker du å gi dette kurset i gave anbefaler vi å kjøpe et gavekort.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slik skaper du italienske vibber på middagsbordet
Dagens rett

Slik skaper du italienske vibber på middagsbordet

Når du gratinerer fisk, asparges og tomater med mozzarella, får du en smakfull rett med et hint av italiensk sommer.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Prøv noe nytt med kongekrabben
Dagens rett
Varm kongekrabbe med hvitløk, soyasaus og vårløk

Prøv noe nytt med kongekrabben

Råmarinert kongekrabbe med asiatiske smaker er en super forrett - eller smårett for to.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Er du Lennart-fan, vil du garantert like denne drinken
Ukens drink

Er du Lennart-fan, vil du garantert like denne drinken

Til tross for et litt merkelig navn er denne drinken absolutt en du bør prøve. Med den populære pærelikøren Xante og ingen vodka, blir dette en lettere men fortsatt smakfull utgave av Lennart .

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Her er sommerens beste nyheter av brennevin, øl, sider, sake og alkoholfritt
+
Tester

Her er sommerens beste nyheter av brennevin, øl, sider, sake og alkoholfritt

Noen av dem kan sågar tas med til en strand nær deg, i skyggen under en parasoll eller for å holde myggen unna på fjellhytta eller teltturen.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slik skaper du italienske vibber på middagsbordet
Dagens rett

Slik skaper du italienske vibber på middagsbordet

Når du gratinerer fisk, asparges og tomater med mozzarella, får du en smakfull rett med et hint av italiensk sommer.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Prøv noe nytt med kongekrabben
Dagens rett
Varm kongekrabbe med hvitløk, soyasaus og vårløk

Prøv noe nytt med kongekrabben

Råmarinert kongekrabbe med asiatiske smaker er en super forrett - eller smårett for to.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Må testes: Spennende britisk nykomling
+
Godbiter i pollisten

Må testes: Spennende britisk nykomling

For hvem kan si nei til lekre bobler, like syrefrisk og mineralsk chardonnay eller en sjarmerende rosevin?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo
+
Ukens vin

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo

Denne hvitvinen hamler opp med (nesten) alt av chablis til sjømat og vegetar - og er friskere enn sine nordeuropeiske brødre.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Pizza er kanskje den beste måten å servere kjøttboller på
Dagens rett

Pizza er kanskje den beste måten å servere kjøttboller på

Om du går for 100 prosent hjemmelaget, eller velger halvfabrikata for noen av elementene, er det tid og energi som avgjør.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Er du Lennart-fan, vil du garantert like denne drinken
Ukens drink

Er du Lennart-fan, vil du garantert like denne drinken

Til tross for et litt merkelig navn er denne drinken absolutt en du bør prøve. Med den populære pærelikøren Xante og ingen vodka, blir dette en lettere men fortsatt smakfull utgave av Lennart .

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her