Winemakers Dinner 9. mai i Oslo

Smak sommerens beste roséviner med nydelig mat på Stock

Smak sommerens beste roséviner med nydelig mat på Stock

9. mai inviterer vi til rosévinsmiddag på Stock i Oslo, smak franske, lyse roséviner til en sommerlig meny i Bjørvika.
10 Mars 2023 - 16:16

Sommeren er i anmarsj, og det betyr at salget av rosévin stiger til topps igjen. 9. mai kan du smake noen av sommerens beste roséviner fra Ch. Gassier i Provence og noen av deres utfordrere i Languedoc og Camargue, til en nøye tilpasset meny fra det gode kjøkkenet på Stock. En unik sjanse til prøve rosévin sammen med mat, og kanskje finner du deg en ny favoritt til sommeren.

Drøm deg bort til vakre Provence med rosévin i hånden Foto: ML846, iStock


Ch. Gassier ligger i hjertet av Saint-Victoire, som er en av fem Cru i Provence. En cru er et avgrenset område hvor vinene som lages holder ekstra høy kvalitet på grunn av omgivelsene druene dyrkes i. Vinmarkene til Ch. Gassier ligger ca. 350 meter over havet og strekker seg over 40 ha. Vinhuset startet omlegging til økologisk drift i 2013 og har vært sertifisert siden 2016.

Ch. Gassier har studert vinmarkene sine nøye og plantet i henhold til de ulike jordsmonnstypene på eiendommen. Syrah-druene er plantet i siltholdig sand, Cinsault-druene er plantet i magert jordsmonn av sand og stein, mens Grenache og Vermentino er plantet i jordsmonn preget av leire og steinholdig jordsmonn som minner om det i Chateauneuf-du-pape. Ch. Gassier har lange tradisjoner, og lager særpregede, friske og tiltalende viner.

Profile picture Romain Ganglion.jpg [12.40 MB]
Romain Ganglion

Denne kveld leder Romain Ganglion deg igjennom syv franske roséviner, han har tidligere jobbet for disse vinhusene og kjenner områdene og vinene veldig godt. I tillegg får du en spesialkomponert meny fra fantastiske Stock, med fokus på råvarer i sesong som passer ekstra godt til rosévin.

A5 - 2 (4).jpg [47.68 KB]

Allergi
Vil vi gjøre deg oppmerksom på at dersom du har eventuelle allergier er du nødt til å melde i fra om dette på forhånd. Har du bestilt plass for flere, så står du ansvarlig for å melde i fra til oss om noen i gruppen skulle ha noen form for allergi. Eventuelle allergier kan sendes på e-post til kurs@aperitif.no senest en uke i forveien.

OBS: Det er ikke angrefrist på dette kurset, ei heller ved sykdom. Det går heller ikke an å bytte kurs eller dato. Ønsker du å gi dette kurset i gave anbefaler vi å kjøpe et gavekort.

Husk at du som abonnent får rabatt på dette kurset

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Utvalget av portvin har aldri vært bedre - og kvaliteten er skyhøy
+
Tester

Utvalget av portvin har aldri vært bedre - og kvaliteten er skyhøy

Også de andre sterkvintypene som madeira, sherry, rivesaltes og banyuls byr på store smaksopplevelser, for alle budsjetter.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen
+
Godbiter i pollisten

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen

Når du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Med disse er du i akevitthimmelen - men det er 227 andre å velge blant
+
Tester
Den store akevittguiden

Med disse er du i akevitthimmelen - men det er 227 andre å velge blant

Her er oversikten over årets nye akevitter og de 230 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris
+
Ukens vin

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris

Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Utvalget av portvin har aldri vært bedre - og kvaliteten er skyhøy
+
Tester

Utvalget av portvin har aldri vært bedre - og kvaliteten er skyhøy

Også de andre sterkvintypene som madeira, sherry, rivesaltes og banyuls byr på store smaksopplevelser, for alle budsjetter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen
+
Godbiter i pollisten

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen

Når du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin
+
Godbiter i pollisten

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin

Gjennom gamle og upodete vinstokker, økologisk dyrking og forsiktig vinmaking skaper De Martino et nytt og spennende møte med chilensk vin.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Old-school rødvinskupp fra Portugal
+
Ukens vin

Old-school rødvinskupp fra Portugal

149,90 er utrolig billig for denne økologiske vinen som representerer en solid tradisjon fra det indre av det portugisiske høyland.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

En slik burger kan ingen motstå
Dagens rett
Burger med glasert rødløk

En slik burger kan ingen motstå

Medisterdeig på tilbud blir til en saftig burger og når den toppes med rødløksmarmelade og sprø eplesalat blir den rett og slett uimotståelig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med disse er du i akevitthimmelen - men det er 227 andre å velge blant
+
Tester
Den store akevittguiden

Med disse er du i akevitthimmelen - men det er 227 andre å velge blant

Her er oversikten over årets nye akevitter og de 230 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her