Smak uimotståelige Baroloer, laget på den tradisjonelle måten

Vinkurs: 29. oktober i Oslo

(gilaxia)

Smak uimotståelige Baroloer, laget på den tradisjonelle måten

Denne kvelden får du muligheten til å smake 9 fantastiske viner fra Piemonte. Alt fra musserende til de flotteste Baroloer som er laget på tradisjonelt vis, som gir vinene et helt spesielt preg.

 

Principiano holder til i Serralunga di Alba, og den familieeidegården har stått siden 1950-tallet. I 1993 ble gården konvertert til å kun drive med vinproduksjon. Ingen bør bli forundret om det viser seg at unge Ferdinando Principiano seiler opp som arvtaker etter de virkelig store navnene i Piemonte, og det er han som kommer til Gamle Logen denne kvelden. 

Her kan du lese hva Apéritif mener om Principianos viner

Familen har laget Piemontes store viner her i Monforte d'Alba i generasjoner, men Ferdinando selv sier han fikk sin store aha-opplevelse da han smakte en Barolo blindt og trodde den var fra 80-tallet - men som viste seg å være en usvovlet Giuseppe Mascarello Monprivato fra 30-årene. Fra da av la de om produksjonen mot mer naturlige prinsipper; ingen tilsetting av gjær, lite eller ingen svovling og med strengt fokus på kvalitet i vinmarken.

Gå ikke glipp av denne smakingen, ta med deg venner, kolleger, kjente og kjære på en uforglemmelig opplevelse.

 
 

Kommende kurs

Til toppen