Søk om 200 000

Er du ung og jobber som kokk, konditor eller servitør kan du nå søke om et stipend på 200 000 kroner.

Det handler om Hans R. Larsens legat, som deler ut 200 000 kroner i stipend til yngre kokker og servitører som søker praksisplasser, kurs eller etterutdanning i faget. Det er viktig å søke før søknadsfristen utløper. Søknaden må leveres innen 1. september.
 
Motivasjon
Målet med stipendet er at unge, dyktige kokker og servitører skal motiveres til å søke praksisplasser, kurs eller etterutdanning i faget sitt. På den måten økes kompetansen i næringen.
 
Med støtte fra Hans R. Larsens legat skal unge kunne videreutvikle seg.
 
Stipendiet gis til kokker, konditorer, bakere og servitører som søker kjøkken- og serveringsfaglig etter- og videreutdanning eller praksisplass.
 
Fornyelse
Legatet tilgodeser spesielt søknader som gir faglig kompetanseutvikling for utøveren og samtidig innebærer faglig fornyelse for bransjen.
 
Det er nødvendig med eget søknadsskjema som fås ved kontakt med Reiselivsbedriftenes Landsforening.
 
President
Hans R. Larsen var en kjent restauratør i Oslo og drev landets første selvstendige gourmetrestaurant, La Belle Sole. Han var president i Norsk Hotell- og Restaurantforbund (NHRF) og formann i Oslo Hotell- og Restaurantforening (OHRF). Legatet han opprettet skal gå til videreutdanning av hotellfagelever som har vist særlige evner i matlagning.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen