Søk stipendmidler

Nå er det tid for å søke midler fra H.R. Larsens legat.

Kokker og servitører kan nå søke stipendmidler i Hans R. Larsens legat. I 2007 ble det delt ut stipend for over 300 000 kroner. 
 
Fornyelse
Legatet tilgodeser spesielt søknader som både gir faglig kompetanseutvikling for utøveren og samtidig innebærer faglig fornyelse i bransjen.
 
Hans R. Larsens legat ble stiftet i 1967.
 
Videreutdanning
Formålet er å støtte videreutdanning av hotellfagelever som har vist særlig evner i matlagning.
 
Legatet gir i dag stipend til mat- og drikkefaglig videreutvikling/praksisplasser for unge kokker og servitører.
 
Søknadsfrist er 1. september.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Champagnedruen meunier: Fra underdog til stjernestatus

Meunier ble tidligere satt i skyggen av de mer anerkjente champagnedruene chardonnay og pinot noir. Det siste tiåret har imidlertid meunier fått en renessanse og blomstrer nå for fullt, blant annet takket være en iherdig innsats fra dyktige meunierfrelste vinmakere. I dag finnes en rekke utsøkte champagner som er laget av meunier alene. Les hele saken

Til toppen