Søkerflom til Farris Bad

Det er en flom av søkere til stillingene ved Farris Bad i Larvik.

- Jeg hadde regnet med maks 300 søkere. Så ble det over det dobbelte. Det er helt fantastisk, sier hotellsjef Per Christian Andersen.
 
Mange telefoner
- Jeg får mange telefoner. Jeg skal jobbe på Farris Bad, sier folk. Andre ringer og sier at de har bestemt seg for å flytte tilbake til Larvik, for å jobbe på Farris Bad. Det er en stolthet ved å jobbe der allerede. Det har nok noe med den optimismen og positive tankegangen som Larvik er inne i. Folk er på jakt etter en spennende jobb og å leve det gode liv i Larvik, sier hotellsjefen til Østlandsposten.
 
Sofie Lindh Berglund har jobbet i hotellkjeden Choice i Sverige i åtte år, og har nå fått jobben som driftssjef ved hotellet. For en uke sien flyttet den svenske 27-åringen til Larvik. Hun er med på den hektiske rekrutteringen.
 
Hav av smaragder
- Jeg sier at vi har et hav av smaragder å velge blant. Både nye og ferske, men også mer erfarne og mode. Nå gjelder det å finne en balanse blant de ansatte. Det viktigste når vi skal ansatte er innstillingen man har, mener hun.
 
Hotellsjefen anslår å skrive kontrakt med 100 til 120 mennesker til å begynne med.
 
Enorm interesse
- Det er en enorm interesse fra folk som bor i Larvik, men vi har søkere fra hele landet og til og med noen fra Tyskland og Sverige, sier hotellsjefen.
 
- Siden hotellet åpner 5. mars må vi få gjort en del avklaringer ganske snart, slik at folk rekker å si opp jobbene sine. Vi regner med å ha de fleste avtaler på plass i løpet av desember og noen i januar, sier Andersen.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen