Solera inn i Five Eyes

Vil fortsette vekst i Norden.

Solera Beverage Group går inn som eier i Five Eyes AB, et relativt nyetablert selskap som driver virksomhet i de nordiske Travel Retail & Duty Free-markedene.

Bak Five Eyes står fem kjente bransjefolk, ledet av administrerende direktør Fredrik Borin (tidligere Tax Free Executive hos Diageo Global Duty Free og Maxxium Global Travel Retail).

- Vårt eierskap og samarbeid med Five Eyes utfyller vår nordiske forretningsmodell. Vi sørger med dette for en løsning for alle distribusjonskanaler i Norge, Sverige og Finland, og vi kan tilby våre kunder en bred og spennende portefølje og våre leverandører en fullserviceløsning, sier Stefan H. Norberg, konsernsjef i Solera.

Five Eyes tilbyr vin- og brennevinsprodusenter en totalløsning av tjenester innen markedsanalyse og vurdering, salg og markedsføring, logistikk og distribusjon og oppfølgingstjenester i Norden og Baltikum. Fokuset er spesielt på Travel Retail & Duty Free-markedene.

Beslutningen er i tråd med Soleras langsiktige visjon om å bli den ledende aktøren i de nordiske monopolmarkedene, skriver Solera.

- Sammen har vi et unikt nettverk i de ulike markedene og ikke minst blant noen av verdens beste leverandører vin og brennevin. Vi er veldig fornøyd med dette strategiske partnerskapet», sier Fredrik Borin, Managing Director i Five Eyes.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen