Solvold krangler med Mille-Marie

Kjendiskokken Odd Ivar Solvold krangler med Mille-Marie Treschow. Nå vil han legge ned restauranten sin i Larvik på grunn av uoverensstemmelsene.
Redaksjonen
21 Desember 2005 - 16:37

Odd Ivar Solvold forlater Fritzøe Brygge i Larvik etter bare to år. Det er krangel med huseier Treschow-Fritzøe som er årsaken til at restauranten stenges. Dette i følge Østlands-Posten.

Odd Ivar Solvold benekter at det er dårlig besøk som er grunnen til at restauranten nå stenger. Han hevder det er Treschow-Fritzøe selv, eierne av Fritzøe Brygge, som er grunnen til at han nå legger ned driften i Larvik.

- Jeg har ikke fått oppfylt de premissene jeg har i leiekontrakten. En del av forutsetningene har ikke kommet på plass, sier Solvold, som ikke ønsker å utdype hva disse forutsetningene dreier seg om.

Til Østlands-Posten opplyser han at konflikten med Treschow-Fritzøe har pågått siden oppstarten for to år siden, og at det nå har toppet seg.

- Solvold sier han ikke er motivert for å drive videre. Det synes ikke vi er god nok grunn til å gå ut av konseptet, påpeker eiendomsdirektør i Treschow-Fritzøe, Gudmund Nordtun.
Odd Ivar Solvold driver i tillegg restauranten Mathuset Solvold i Sandefjord. Han opplyser at det er uaktuelt å etablere seg et annet sted i Larvik.

- Det er ikke aktuelt. Plassen på brygga er helt fantastisk, den beste i Norge. Det er kjempeleit å stenge. Jeg hadde et ønske om å gjøre noe mer, sier Solvold til Østlands-Posten.

Mille-Marie Treschow åpnet restauranten på brygga for bare to år siden. Kontrakten mellom de to partene lød på ti år.

Kilde: dn.no

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Japansk-peruansk fusion sprer seg
+

Japansk-peruansk fusion sprer seg

Det pikante søramerikanske fusionkjøkkenet nikkei blander peruanske råvarer med japansk knowhow. På Issei i København har den tidlige sushikokken Christian Paradisi kastet seg over sjangeren og setter opp filialer flere steder i verden.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin
+

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin

Som vanlig er vi innom alt fra fjerne til nære himmelstrøk, fra det sterke til det svakere, med og uten bobler, men alltid med fokus på bærekraft.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet
Dagens rett

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet

Å steke en stor fiskefilet som den av steinbit hel, er perfekt på grillen. Ekstra godt blir det med ratatouille til.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Spareribsene hurtigmarinerer du slik
Dagens rett

Spareribsene hurtigmarinerer du slik

Spareribs kan være på tallerkenen etter 20 minutter om du velger denne hurtigløsningen. fornøyd.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Japansk-peruansk fusion sprer seg
+

Japansk-peruansk fusion sprer seg

Det pikante søramerikanske fusionkjøkkenet nikkei blander peruanske råvarer med japansk knowhow. På Issei i København har den tidlige sushikokken Christian Paradisi kastet seg over sjangeren og setter opp filialer flere steder i verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin
+

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin

Som vanlig er vi innom alt fra fjerne til nære himmelstrøk, fra det sterke til det svakere, med og uten bobler, men alltid med fokus på bærekraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif
+
Klubb

Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif

Siden magasinet Aperitif er en del av medlemskapet i Mat- og vinklubben, har vi samlet alle lenkene til de ulike utgavene nedenfor.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Prøv denne vrien på fredagsbiffen. Du blir ikke skuffet
Dagens rett
Asiatiske biffspyd

Prøv denne vrien på fredagsbiffen. Du blir ikke skuffet

Disse asiatiskinspirerte biffspydene gir en knallavslutning på uka. Prøv denne superenkle oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Denne wokretten kan lages med eller uten kjøtt
Dagens rett

Denne wokretten kan lages med eller uten kjøtt

Å woke maten byr på store valgmuligheter. Også om kjøtt skal være med blant ingrediensene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet
Dagens rett

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet

Å steke en stor fiskefilet som den av steinbit hel, er perfekt på grillen. Ekstra godt blir det med ratatouille til.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her