Sommerens beste fisk- og skalldyrretter (venteliste)

Lær å lage de beste sjømatretter sammen med noen av landets beste kokker.

Har du lyst til å lære mer om hvordan mangfoldet av  fisk og skalldyr  kan forvandles til deilige retter, selvfølgelig med tilsvarende vin som følge?
 
Nå som sommeren står for døren og vi spiser mye sjømat, er det herlig å friske opp i kokkekunstene. Årets sommerfest kommer til å være i din hule hånd med de nydelige rettene du kan servere etter å ha vært med oss denne kvelden.
 
Hva kan vel være bedre enn å lære mer om delikatessene ved å gå på kurs med landets ledende kokker ?!
 
Påmeldingslenken finner du nedenfor.  

Verdens beste
Vi er utrolig heldige her i Norge, for vi har virkelig tilgang til kanskje verdens beste råvarer - noen av disse skal vi stifte nærmere bekjentskap med i løpet av denne kvelden. 
 
Les mer om FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="Hjelle"> Gastronomisk Institutt og kveldens dyktige kokker .
Smakfullt program
Denne kvelden er det sesongens herligste råvarer som står i fokus. Du vil lære om hvordan du best behandler disse, samt oppleve de utrolig mange smaksnyansene som krydder og vin kan skape sammen med råvarene.

Og selvfølgelig; til slutt setter vi oss rundt bordet for å nyte det hele sammen med matchende gode viner.

Alle kursdeltagere får utdelt oppskriftshefter.

Arrangementet er nå fulltegnet, men du kan sette deg på venteliste. Vi tar kontakt med de som står på ventelisten så snart vi får plasser ledige.

Tid: 5. juni 2007, kl. 17.00 - 23:00
Pris: kroner 1.500 inkl. mva
Sted: Gastronomisk Institutt,
Økern Torgvei 30, 0580 Oslo.

OBS: Kun 17 plasser.

Ring Apéritif på 930 69 873 eller GI på 22 88 49 40 dersom du ikke finner frem.

Påmeldingen er bindende.
Dersom du melder deg på seminaret, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, forbeholder vi oss retten til å etterfakturere seminaravgiften.

Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 70230545705 , Apéritif AS, Furuveien 39c, 0678 Oslo. Merk innbetalingen med 050607 .
 
Dersom du melder deg på eller betaler senere enn fem dager før arrangementet må du huske å ta med kvittering. Melder du deg av etter avbestillingsfristen 30.05.07 kl. 23:59 refunderer vi ikke deltakeravgiften.
NB! Innbetalinger uten forutgående registrering/påmelding kan dessverre ikke påregnes som gyldig påmelding.
 
Spørsmål? Ring 22 98 86 00 eller send en mail .

Norges beste kokker
Kveldens kursleder, Thomas B. Nilsen , har hatt sitt virke hos Gastronomisk Institutt de siste 7 årene, og er i dag daglig leder for dere avdelig i Oslo. Opprinnelig er han fra Kirkenes der han tidlig interesserte seg for kokkefaget, og han er et velkjent navn for alle gourmeter fra sin tid på restauranter som Annen Etage og De Fem Stuer.
 
(klikk på bildet for å se en PDF-presentasjon av Thomas B. Nilsen)
 
Denne kvelden har han med seg Harald Berger - det nyeste tilskuddet hos Gastronomisk Institutt. Berger er kanskje mest kjent som kjøkkensjef ved Restaurant Oro i Oslo, der han i tillegg til å gledet utallige med sine kulinariske kreasjoner, også har vært daglig leder de siste årene.
 
Påmeldingslenken finner du ovenfor.
 
Kulinarisk høyborg
Gastronomisk Institutt er landets fremste mat- og vinfaglige kompetansesenter med filialer i både Stavanger og Oslo. Dagens virksomhet spenner vidt - fra utvikling av nye retter og produkter, til formidling, undervisning, representasjon og offentlige oppdrag.
 
Med manageroppdrag for-, og fem kokker på, det Norske Kokkelandslaget, spiller Gastronomisk Institutt en utrolig viktig rolle i den kulinariske verden her til lands.
 
Årets norske finalist i Bocuse d'Or, Sven Erik Renaa, finner du til daglig ved Gastronomisk Institutt i Stavanger. Det er flere av kokkene ved instituttet som har en lang merrittliste bak seg, ikke minst fra konkurranser i inn- og utland.

Påmeldingslenken finner du ovenfor.

Kommende kurs

Til toppen