Sommerstopp for nyhetsbrevet

Det siste ukentlige nyhetsbrevet fra Apéritif før sommeren er nå sendt ut. Men som abonnent på noen av våre andre nyhetsbrev vil du likevel motta enkelte av dem. Her følger en oversikt over planlagte utsendelser og hvordan du selv kan endre hva du skal mo
Redaksjonen
27 Juni 2008 - 18:27

Selv om vi skriver juli, tar ikke Apéritif sommerferie. Noen av nyhetsbrevene tar imidlertid en pause. Mens andre kommer som vanlig. Her er oversikten samt forklaring på hvordan du selv kan endre hva du vil motta.
 
Dagens rett får du i perioden 30. juni til 3. august ikke tildendt som e-post, men du finner den hver eneste dag på våre nettsider.
 
Her følger en oversikt over planlagte utsendelser sommeren 2008:
 

Apéritifs nyhetsbrev i sommer:
• Ukens nyhetsbrev (mandager): Feriestopp fom. 1. juli. Oppstart 11. august.
• Dagens rett (mandag-fredag): Feriestopp fom. 30. juni. Oppstart 4. august.
• Ukens vin (tirsdager): Utsendelser hele sommeren. (Under kategorien "Gjensyn")
• Godbiter i pollisten (onsdager): Feriestopp fom. 26. juni. Oppstart 13. august.
• Ukens drink (fredager): Utsendelser hele sommeren.
• Kursmeldinger (variabel): Feriestopp. Oppstart etter 4. august.
 
Avslutte eller legge til et nyhetsbrev-abonnement?
Helt nederst i denne artikkelen finner du ut hvordan du selv enkelt kan endre dine abonnementer.

Les Apéritif på WAP i sommer
Send MAT til 2244 og du kan lese Apéritif på mobilen med wap. Et samarbeid mellom Telenor og Apéritif gjør det mulig også for deg.
 
Dagens rett, Ukens vin, og Ukens drink er noe av det du kan lese på mobilen din når du ikke sitter foran PC-en. Apéritif samarbeider med Telenor og gir deg denne unike muligheten til å følge med på alt som skjer innen mat og drikke.
 

Endring av nyhetsbrev-abonnementer
Dersom du ønsker å endre på noen av dine nyhetsbrev-abonnementer går du inn på hvilken som helst artikkel hos oss. Nederst i artikkelen legger du så inn fornavn, etternavn, postnummer, din registrerte e-postadresse (du finner den i alle nyhetsbrev du mottar fra oss) samt velger hvilke av våre nyhetsbrev du ønsker å abonnere på videre. Dine endringer vil ha umiddelbar virkning.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag
Dagens rett

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag

Lammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Imponer med denne lekre fiskeretten: Sitronstekt piggvar
Dagens rett

Imponer med denne lekre fiskeretten: Sitronstekt piggvar

Vi har satt en av våre aller beste fisker på menyen til helgens festmiddag.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik lager du Bonnie Fizz - en forfriskende drink med gin og bringebær
Ukens drink

Slik lager du Bonnie Fizz - en forfriskende drink med gin og bringebær

Kombinasjonen av bringebær, bjørnebærlikør, champagne og gin og med en umiskjennelig smak av agurk og rose, kan ikke bli noe annet enn godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Her finner du september-utgaven 2025 av Apéritif magasin
+

Her finner du september-utgaven 2025 av Apéritif magasin

Vi tar turen til Veneto, Romagna, Slovenia, Østerrike og København.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag
Dagens rett

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag

Lammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Imponer med denne lekre fiskeretten: Sitronstekt piggvar
Dagens rett

Imponer med denne lekre fiskeretten: Sitronstekt piggvar

Vi har satt en av våre aller beste fisker på menyen til helgens festmiddag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Superseriøs rock’n roll-rødvin
+
Godbiter i pollisten

Superseriøs rock’n roll-rødvin

Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallkjøp til biffen
+
Ukens vin

Knallkjøp til biffen

En solid og smaksrik rødvin til 200-lappen er velkomment bidrag til etter-ferie-økonomien.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Prøv denne eksotiske vrien på kylling fra grillen
Dagens rett

Prøv denne eksotiske vrien på kylling fra grillen

Persiskinspirerte retter er ikke hverdagskost, men det kan denne oppskriften fort gjøre dem til.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik lager du Bonnie Fizz - en forfriskende drink med gin og bringebær
Ukens drink

Slik lager du Bonnie Fizz - en forfriskende drink med gin og bringebær

Kombinasjonen av bringebær, bjørnebærlikør, champagne og gin og med en umiskjennelig smak av agurk og rose, kan ikke bli noe annet enn godt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her