Sommerstopp for nyhetsbrevet

Det siste ukentlige nyhetsbrevet fra Apéritif før sommeren er nå sendt ut. Men som abonnent på noen av våre andre nyhetsbrev vil du likevel motta enkelte av dem. Her følger en oversikt over planlagte utsendelser og hvordan du selv kan endre hva du skal motta.

Selv om vi skriver juli, tar ikke Apéritif sommerferie. Noen av nyhetsbrevene tar imidlertid en pause. Mens andre kommer som vanlig. Her er oversikten samt forklaring på hvordan du selv kan endre hva du vil motta.
 
Dagens rett får du i perioden 30. juni til 3. august ikke tildendt som e-post, men du finner den hver eneste dag på våre nettsider.
 
Her følger en oversikt over planlagte utsendelser sommeren 2008:
 

Apéritifs nyhetsbrev i sommer:
• Ukens nyhetsbrev (mandager): Feriestopp fom. 1. juli. Oppstart 11. august.
• Dagens rett (mandag-fredag): Feriestopp fom. 30. juni. Oppstart 4. august.
• Ukens vin (tirsdager): Utsendelser hele sommeren. (Under kategorien "Gjensyn")
• Godbiter i pollisten (onsdager): Feriestopp fom. 26. juni. Oppstart 13. august.
• Ukens drink (fredager): Utsendelser hele sommeren.
• Kursmeldinger (variabel): Feriestopp. Oppstart etter 4. august.
 
Avslutte eller legge til et nyhetsbrev-abonnement?
Helt nederst i denne artikkelen finner du ut hvordan du selv enkelt kan endre dine abonnementer.

Les Apéritif på WAP i sommer
Send MAT til 2244 og du kan lese Apéritif på mobilen med wap. Et samarbeid mellom Telenor og Apéritif gjør det mulig også for deg.
 
Dagens rett, Ukens vin, og Ukens drink er noe av det du kan lese på mobilen din når du ikke sitter foran PC-en. Apéritif samarbeider med Telenor og gir deg denne unike muligheten til å følge med på alt som skjer innen mat og drikke.
 

Endring av nyhetsbrev-abonnementer
Dersom du ønsker å endre på noen av dine nyhetsbrev-abonnementer går du inn på hvilken som helst artikkel hos oss. Nederst i artikkelen legger du så inn fornavn, etternavn, postnummer, din registrerte e-postadresse (du finner den i alle nyhetsbrev du mottar fra oss) samt velger hvilke av våre nyhetsbrev du ønsker å abonnere på videre. Dine endringer vil ha umiddelbar virkning.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen