Sommerstopp for nyhetsbrevet

Det siste ukentlige nyhetsbrevet fra Apéritif før sommeren er nå sendt ut. Men som abonnent på noen av våre andre nyhetsbrev vil du likevel motta enkelte av dem. Her følger en oversikt over planlagte utsendelser og hvordan du selv kan endre hva du skal mo
Redaksjonen
27 Juni 2008 - 17:27

Selv om vi skriver juli, tar ikke Apéritif sommerferie. Noen av nyhetsbrevene tar imidlertid en pause. Mens andre kommer som vanlig. Her er oversikten samt forklaring på hvordan du selv kan endre hva du vil motta.
 
Dagens rett får du i perioden 30. juni til 3. august ikke tildendt som e-post, men du finner den hver eneste dag på våre nettsider.
 
Her følger en oversikt over planlagte utsendelser sommeren 2008:
 

Apéritifs nyhetsbrev i sommer:
• Ukens nyhetsbrev (mandager): Feriestopp fom. 1. juli. Oppstart 11. august.
• Dagens rett (mandag-fredag): Feriestopp fom. 30. juni. Oppstart 4. august.
• Ukens vin (tirsdager): Utsendelser hele sommeren. (Under kategorien "Gjensyn")
• Godbiter i pollisten (onsdager): Feriestopp fom. 26. juni. Oppstart 13. august.
• Ukens drink (fredager): Utsendelser hele sommeren.
• Kursmeldinger (variabel): Feriestopp. Oppstart etter 4. august.
 
Avslutte eller legge til et nyhetsbrev-abonnement?
Helt nederst i denne artikkelen finner du ut hvordan du selv enkelt kan endre dine abonnementer.

Les Apéritif på WAP i sommer
Send MAT til 2244 og du kan lese Apéritif på mobilen med wap. Et samarbeid mellom Telenor og Apéritif gjør det mulig også for deg.
 
Dagens rett, Ukens vin, og Ukens drink er noe av det du kan lese på mobilen din når du ikke sitter foran PC-en. Apéritif samarbeider med Telenor og gir deg denne unike muligheten til å følge med på alt som skjer innen mat og drikke.
 

Endring av nyhetsbrev-abonnementer
Dersom du ønsker å endre på noen av dine nyhetsbrev-abonnementer går du inn på hvilken som helst artikkel hos oss. Nederst i artikkelen legger du så inn fornavn, etternavn, postnummer, din registrerte e-postadresse (du finner den i alle nyhetsbrev du mottar fra oss) samt velger hvilke av våre nyhetsbrev du ønsker å abonnere på videre. Dine endringer vil ha umiddelbar virkning.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slik får du fart på muffinsene - smak av pepperkake og blåmuggost
Ukens kake

Slik får du fart på muffinsene - smak av pepperkake og blåmuggost

Pepperkaker og blåost høres kanskje litt merkelig ut, men det er en himmelsk kombinasjon - bare prøv dagens oppskrift og bli frelst.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slik får du fart på muffinsene - smak av pepperkake og blåmuggost
Ukens kake

Slik får du fart på muffinsene - smak av pepperkake og blåmuggost

Pepperkaker og blåost høres kanskje litt merkelig ut, men det er en himmelsk kombinasjon - bare prøv dagens oppskrift og bli frelst.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen
+
Godbiter i pollisten

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen

Når du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris
+
Ukens vin

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris

Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Dette må du rett og slett prøve - tempura er perfekt fredagssnacks
Dagens rett

Dette må du rett og slett prøve - tempura er perfekt fredagssnacks

Tempura er japansk friteringsmetode som passer utmerket også for norske råvarer. Og så er det helt topp til alt fra fingermat til forrett, mellomrett eller alene som kveldskos.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her