Spanias beste viner

Bli med på en helt spesiell smaking av flere hundre viner fra et av verdens ledende vinland, Spania.
Redaksjonen
11 Februar 2009 - 12:33

Spania - bare navnet får det til å bruse lidenskapelig i årene! Den Spanske Ambassade, Handelsavdelingen og Apéritif inviterer til deg til årets store smaking av "Viner fra Spania" onsdag den 11. mars i Oslo.
 
Lidenskap er også noe de tar med seg inn i vinmakerkunsten og områder som Rioja, Rias Baixas, Priorato, Navarra og Ribera del Duero er blitt velkjente for de fleste av oss.
 
Her blir det fort fullt - meld deg på i dag!
 
Påmeldingslenken finner du nedenfor.
 
Lange tradisjoner
I flere tusen år har det blitt laget vin i dette spennende landet, og denne kvelden kan du smake de beste musserende viner, hvitviner, rosé og rødviner Spania lager.
 
Her kan du møte gamle kjente, eller stifte nye bekjentskaper, lære mer om de enkelte vinene og møte menneskene bak disse.
 
Du vil i løpet av denne kvelden ha muligheten til å kunne smake flere hundre forskjellige viner!
 
Ta med deg venner, kjente og kollegaer og bli med oss på en fabelaktig rundreise inn i Spanias vinverden.
 
Arrangementet er et samarbeid mellom Den Spanske Ambassade, Handelsavdelingen og Apéritif. è Meld deg på her (klikk)

Tid: 11. mars 2009 kl. 15.00 - 18.00
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.
 
Arrangementet onsdag 11. mars forløper seg slik:
 
kl 15.00 - 18.00 åpent for journalister og HORECA.
kl 18.00 - 19.30 åpent for Vinmonopolet.
kl.19.00 - 22.00 åpent for vinklubber og konsumenter.

Ring 22 33 44 70 dersom du ikke finner frem.
 
Spørsmål? Send en mail.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Lekre drinker med akevitt til julesesongen - mikset av Norges beste bartender
Ukens drink

Lekre drinker med akevitt til julesesongen - mikset av Norges beste bartender

Øyvind Lindgjerdet gir deg her forslag til en lekker velkomstdrink med champagne og akevitt og en som passer best til desserten eller etter middagen i sofaen foran peisen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Slik får du fart på muffinsene - smak av pepperkake og blåmuggost
Ukens kake

Slik får du fart på muffinsene - smak av pepperkake og blåmuggost

Pepperkaker og blåost høres kanskje litt merkelig ut, men det er en himmelsk kombinasjon - bare prøv dagens oppskrift og bli frelst.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

La deg inspirere til å bli lefsebaker
Guide

La deg inspirere til å bli lefsebaker

Du trenger bare en steketakke og disse oppskriftene for å komme i gang.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Lekre drinker med akevitt til julesesongen - mikset av Norges beste bartender
Ukens drink

Lekre drinker med akevitt til julesesongen - mikset av Norges beste bartender

Øyvind Lindgjerdet gir deg her forslag til en lekker velkomstdrink med champagne og akevitt og en som passer best til desserten eller etter middagen i sofaen foran peisen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Slik får du fart på muffinsene - smak av pepperkake og blåmuggost
Ukens kake

Slik får du fart på muffinsene - smak av pepperkake og blåmuggost

Pepperkaker og blåost høres kanskje litt merkelig ut, men det er en himmelsk kombinasjon - bare prøv dagens oppskrift og bli frelst.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Dette må du rett og slett prøve - tempura er perfekt fredagssnacks
Dagens rett

Dette må du rett og slett prøve - tempura er perfekt fredagssnacks

Tempura er japansk friteringsmetode som passer utmerket også for norske råvarer. Og så er det helt topp til alt fra fingermat til forrett, mellomrett eller alene som kveldskos.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her