Spanias beste viner

Bli med på en helt spesiell smaking av flere hundre viner fra et av verdens ledende vinland, Spania.
Redaksjonen
11 Februar 2009 - 12:33

Spania - bare navnet får det til å bruse lidenskapelig i årene! Den Spanske Ambassade, Handelsavdelingen og Apéritif inviterer til deg til årets store smaking av "Viner fra Spania" onsdag den 11. mars i Oslo.
 
Lidenskap er også noe de tar med seg inn i vinmakerkunsten og områder som Rioja, Rias Baixas, Priorato, Navarra og Ribera del Duero er blitt velkjente for de fleste av oss.
 
Her blir det fort fullt - meld deg på i dag!
 
Påmeldingslenken finner du nedenfor.
 
Lange tradisjoner
I flere tusen år har det blitt laget vin i dette spennende landet, og denne kvelden kan du smake de beste musserende viner, hvitviner, rosé og rødviner Spania lager.
 
Her kan du møte gamle kjente, eller stifte nye bekjentskaper, lære mer om de enkelte vinene og møte menneskene bak disse.
 
Du vil i løpet av denne kvelden ha muligheten til å kunne smake flere hundre forskjellige viner!
 
Ta med deg venner, kjente og kollegaer og bli med oss på en fabelaktig rundreise inn i Spanias vinverden.
 
Arrangementet er et samarbeid mellom Den Spanske Ambassade, Handelsavdelingen og Apéritif. è Meld deg på her (klikk)

Tid: 11. mars 2009 kl. 15.00 - 18.00
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.
 
Arrangementet onsdag 11. mars forløper seg slik:
 
kl 15.00 - 18.00 åpent for journalister og HORECA.
kl 18.00 - 19.30 åpent for Vinmonopolet.
kl.19.00 - 22.00 åpent for vinklubber og konsumenter.

Ring 22 33 44 70 dersom du ikke finner frem.
 
Spørsmål? Send en mail.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Her får du beviset for hvor lagringsdyktig vintage portvin er
+
Tester
80 portvin, madeira, sherry, vermut, rivesaltes, banyuls og andre hetviner testet

Her får du beviset for hvor lagringsdyktig vintage portvin er

28 år gammel portvin som er i like god toppform som 2022-utgaven. Det forteller alt om denne vinstilens selvfølgelige plass i en hver vinkjeller med ambisjoner. Men også at du ikke trenger en vinkjeller for å oppleve vellagret vin.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Norsk sherrysatsing - minst i volum, stor i smak
+

Norsk sherrysatsing - minst i volum, stor i smak

På en 300 år gammel eiendom i Jerez lager paret Brita Wergeland Hektoen og Agustin Benjumeda sherry i mikrovolum, og på en annen mer tradisjonell måte enn de klassiske sherrybodegaene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Skal du smake på årets ribbe allerede nå, gjør det med en kinesisk touch
Dagens rett

Skal du smake på årets ribbe allerede nå, gjør det med en kinesisk touch

Når den klassiske ribbemiddagen er hellig, gå for denne spennende oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

By på en kraftpakke av en sjømatsuppe
Dagens rett

By på en kraftpakke av en sjømatsuppe

I denne suppa trenger du kraft av rekeskall - eller ferdig skalldyrkraft fra fryser eller butikk. Mektig godt smaker den.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Her får du beviset for hvor lagringsdyktig vintage portvin er
+
Tester
80 portvin, madeira, sherry, vermut, rivesaltes, banyuls og andre hetviner testet

Her får du beviset for hvor lagringsdyktig vintage portvin er

28 år gammel portvin som er i like god toppform som 2022-utgaven. Det forteller alt om denne vinstilens selvfølgelige plass i en hver vinkjeller med ambisjoner. Men også at du ikke trenger en vinkjeller for å oppleve vellagret vin.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Norsk sherrysatsing - minst i volum, stor i smak
+

Norsk sherrysatsing - minst i volum, stor i smak

På en 300 år gammel eiendom i Jerez lager paret Brita Wergeland Hektoen og Agustin Benjumeda sherry i mikrovolum, og på en annen mer tradisjonell måte enn de klassiske sherrybodegaene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Det har ikke blitt laget så lite vin siden 1961

2024 ga rekordsmå avlinger over store deler av vinverdenen. Klimaendringene har hovedskylda.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Dette drikker du til pinnekjøtt
Tester
Drikke til pinnekjøtt

Dette drikker du til pinnekjøtt

De siste årene har det blitt mer og mer populært å velge vin i stedet for øl og akevitt til pinnekjøttet, men hva skal vi tenke på før valget tas?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Rester etter lutefiskmiddagen blir et nytt festmåltid
Dagens rett

Rester etter lutefiskmiddagen blir et nytt festmåltid

Det gjør ingenting om du beregner for mye lutefisk når restene kan bli noe så godt som denne ertesuppen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Skal du smake på årets ribbe allerede nå, gjør det med en kinesisk touch
Dagens rett

Skal du smake på årets ribbe allerede nå, gjør det med en kinesisk touch

Når den klassiske ribbemiddagen er hellig, gå for denne spennende oppskriften.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her