Spanske kokkestudenter til Oslo

San Leandro Tapas vil også dette året ønske velkommen til fire studenter fra Spania for opplæring og praksis av matlaging og teknikker.

De fire studentene som nylig har avlagt eksamen ved kokkeskolen IES Gran Capitan i Cordoba, Andalucia, skal jobbe ved de tre restaurantene til San Leandro Tapas i Oslo; Vika, Majorstuen og Grunerløkka.

EU-støttet
San Leandro har skrevet kontrakt med skolen for å kunne tilby de fire beste studentene en mulighet til å fremme interkulturell utveksling i andre omgivelser. Dette praksisprogrammet som er et initiativ fra San Leandro Tapas, blir støttet av European Education, Audiovisual & Culture Executive Agency gjennom programmet Erasmus Studiemobilitet. 

Det er verdt å merke seg at Daniel Martin Sanchez, toppchef ved San Leandro Tapas, som har samarbeidet blant andre Juan Mari Arzak, Ferran Adria og Santi Santamaria, er styremedlem og lærer ved skolen. Målet hans er å lære studenter hvordan de skal omtolke og oppdatere tapasoppskrifter, legge til noe nytt fra tid til annen og samtidig bevare den autentiske smaken.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen