Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Spekemat med spinat og fetaost
Antall porsjoner
2
Ingredienser
1
pk
0.5
stk
Dressing
1
ss
3
ss
0.5
ts
0.5
ts
Fremgangsmåte
Rens og vask spinaten godt. Tin eventuelt frosne erter. Rist spekematen lett i varm panne til den får en sprø konsistens. Lag dressing ved å blande sammen alle ingrediensene. Bland sammen spinat, erter og spekemat og legg fetaost på toppen. Drypp dressingen over.
Server med brød.
Tips
Spinaten kan byttes ut med annen grønn salat. Stekt spekemat bør legges på tørkepapir før bruk.
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Morten Brun
Drikke som passer til denne oppskriften

I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn
her
.
Dagens rett på MMS og WAP

Les Dagens rett på MMS
Send
DAGENS
til
2004
, og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag.
Les mer her
(klikk)
Les Dagens rett på WAP
Send
MAT
til
2244
, og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP.
Les mer her
(klikk)