Slik har du kanskje ikke laget denne salaten før?
Caprese-salat smaker fortreffelig i stekt utgave. Du trenger bare litt godt brød til.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Caprese-salat smaker fortreffelig i stekt utgave. Du trenger bare litt godt brød til.
Les hele sakenDen gir også gode sommervibber. Og det trenger vi nå etter en lang vinter.
Les hele sakenNår den kjente kokken Bent Stiansen lager salat til middag, er det ikke bare grønne blader. Her har du oppskriften på hans favorittsalat.
Les hele sakenDet er opprinnelsen til ingrediensene som avgjør hvor norsk salaten blir, men høst smaker den uansett.
Les hele sakenVi starter uken med en enkel men smakfull rett. Pasta og skinke spiller begge hovedrollen i dette raskt tilberedte middagsmåltid der hvitvin passer aller best.
Les hele sakenFordelen med en slik salat som denne er at den kan varieres etter hva du har i kjøleskapet. Men husk at den smaker aller best når den er minst romtemperert.
Les hele sakenDen smaker fordømt godt litt sterkt og friskt. Perfekt tilbehør til grillmaten.
Les hele sakenDenne salaten er perfekt når det er mange til bords - enten servert alene eller som del av et større festbord.
Les hele sakenDenne salaten smaker like godt enten det er sol og varmt eller kjølig og regn.
Les hele sakenSå god som den norske agurken er nå, fortjener den å spille hovedrollen. Denne salaten kan gjøres enda mer mettende ved å tilsette ost, eller servere den til fisk eller kjøtt.
Les hele sakenDu kan selvsagt dampe blåskjell til denne retten. Godt blir det uansett.
Les hele sakenI denne supre salatoppskriften er det biffkjøttet som spiller hovedrollen, godt støttet av sprø sukkererter og asparges.
Les hele sakenIkke minst er dette en veldig lettvint måte å lage god og kortreist kvalitetsmiddag på. Noen friske sprø reddiker gjør også sitt.
Les hele sakenBrød som ikke lenger er helt ferskt, er det faktisk utrolig mange måter å få avsetning på. Her finner du en rekke oppskrifter.
Les hele sakenDet er de urtebakte potetene som er attraksjonen.
Les hele sakenQuinoa i bunnen av bollen øker både metthetsfølelsen og gir retten god lunhet - noe vi trenger i november.
Les hele sakenFiskekaker får en ny dimensjon når du serverer dem som i denne oppskriften med thailandsk inspirasjon.
Les hele sakenMange synes kylling og kalkunkjøtt smaker bedre kaldt, i form av en salat som denne. Skulle det bli noe igjen, smaker den fortreffelig dagen etter i matboksen.
Les hele sakenOg da snakker vi ikke om høy begerføring og flerstemt sang, men derimot om en ekstra god vri på russisk salat som skal stamme fra Moskva.
Les hele sakenDagens rett er en sikkelig lekkerbisken. Her får både øyet og ganen glede seg. Silkemyk og kremet burrata får selskap av pepret ruccola, bitter raddichio og søt og syrlig fersken - en real fest av en smaksopplevelse.
Les hele sakenCæsarsalat er kanskje verdens mest berømte salat, og det med god grunn. Dette er beskjedenhet i all sin prakt.
Les hele sakenByggris og avocado er det som skal til for å gjøre en håndfull reker eller andre skalldyr til et fullverdig måltid. Smaker knallgodt gjør det også.
Les hele sakenRødbeter er like fargesterke året rundt og ikke minst er de å få tak i alltid. Det nærmer seg årets avling, men mens vi venter, spiser vi opp fjorårets grøde.
Les hele sakenNykokt asparges smaker himmelsk, men må ikke serveres med hollandaisesaus. Bare prøv denne oppskriften.
Les hele sakenPastasalater trenger ikke være verken kjedelige eller kalde. Her har du en oppskrift som er både spennende og varm.
Les hele sakenEnten du har rester etter rekekosen fra helgen eller reker i lake, er denne herlige skalldyrsalaten enkel å lage, og får tennene til å løpe i vann,
Les hele sakenFå grønnsaker er vel mer anvendelige enn poteten, enten det er i supper, salater, lapskaus eller på egen hånd. Her finner du herlige oppskrifter og tips.
Les hele sakenDenne vrien på den klassiske kyllingsalaten vil garantert falle i smak. Oppskriften får du her.
Les hele sakenSild bør vi spise mye oftere. Ikke bare fordi det er så sunt, men først og fremst fordi det er sabla godt og lettvint midt i uka. Og kanskje har du allerede laget sil til jul, da er det nå du skal teste den.
Les hele sakenAugust er den beste tiden av året å lage salat til middag, for utvalget av friske solmodne ingredienser er så stort.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret, med mye gode bobler på kjøpet.
Les hele sakenLær om vinens vidunderlige verden på kun to timer. Få en god innføring i hvordan du smaker og bedømmer vin, og unn deg selv herlige fremtidige vinopplevelser.
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret, med mye gode bobler på kjøpet.
Les hele sakenGi sommeren en pangstart med en kulinarisk opplevelse. Nyt deilig fransk mat og vin i kunstneriske omgivelser.
Les hele sakenKokk og TV-personlighet Ole Martin Alfsen, tar med seg fantastiske viner og sitt kjente, gode humør og gir deg en smakfull start på sommeren.
Les hele sakenMen det er ikke bare "ekte" gin tonic som ruler i mai, også en urnorsk vodka, flere akevitter og noen riktig så eksklusive sidere, er verd å rydde plass til.
For her er det mye godt nytt i både normal- og magnumflasker - og ikke minst til gode priser.
Prisene på musserende viner øker, og da er det en god trøst at det fortsatt finnes riktig gode kjøp. Som denne, og fra andre områder enn Champagne. Det er bare noe av det du får ved å klikke deg inn.
Så mye godt og seriøst du kan velge blant, gjør at valget av vin i boks ikke lenger har noe med at den er lett å putte i feriebagasjen. Med på kjøpet sparer du miljøet for karbonutslipp.
5300 kroner er ikke billig, men sammenlignet med hva denne vinen går for internasjonalt er prisen en brøkdel. Den er et av få unntak, for de fleste rieslingene er innafor manges budsjett.
Den kremaktige og lett syrlige smaken på snøfriskparfaiten smaker fortreffelig med sommerens friske bær.
Les hele sakenChrister Andersson og Anna Karenina Anda Barron har med Empress laget et livsverk av sin hobby og lidenskap, til glede for alle som trenger et mer komplekst alkoholfritt alternativ.
Les hele sakenOm du ikke har oppdaget at salater kan lages mettende, får du et bevis på det her. Aubergine gjør jobben. Og om du ikke vil ha kjøtt, dobler du bare mengden aubergine.
Les hele sakenRabarbra duger til mer enn å dyppes i sukker. Her får du mange gode oppskrifter.
Les hele sakenPølser fra grillen kan serveres med annet enn brød eller lompe. Denne kombinasjonen er alltid populær blant barn i alle aldre.
Les hele sakenAligoté er ikke lenger plassert i annendivisjon når den er så kompleks som i dette tilfellet.
Les hele saken