Spennende middag 10. juni - Øl og mat i kombinasjon

Nå får du muligheten til å delta på et spennende arrangement der vinen må vike til fordel for øl. Vi har nemlig overtalt Daniel Karlsson på Restaurant Klosteret til å frembringe en meny der øl, på lik linje med vin, totalt harmonerer med maten og gir deg
Redaksjonen
22 Mai 2002 - 16:08

Svært mange, og det med god grunn, er opptatt av hvor viktig det er å kombinere mat og vin på riktig måte. Selvsagt er det den beste smaksmessige kombinasjonen man er ute etter, men også for å søke å forhindre at det motsatte oppstår. Mindre kjent er det at denne søken etter beste match også kan og bør gjelde for øl.

I samarbeid med Norøl (Norske Ølvenners Landsforbund) og importørene Boulevard Beverages og Strag, arrangerer derfor Apéritif en spennende middag der en gitt meny smakes mot hele 10 forskjellige ølsorter.

Arrangementet er avholdt

Dette er hva du får servert av mat og drikke:

MENY
*
Aperitiff
Kopparbergs Mixed Malt
*
Posjert Slettvar på Smørdampet Asparges, Maltese Saus
Paulaner/La Trappe Blond/Chimay White
**
Porter Marinert Dåhjort med Hasselnøtt Kremet Skorsonnerrot
Saus Aigre Doux
La Trappe Dubbel/Taddy Porter/Chimay Blue
***
Ostetallerken
Chimay White/Chimay Blue/ECU 28
****
Sjokolade Fondant med Moccatrekte Pærer
ECU28/Smith Imperial Stout/Lindemans Kriek

Importører for produktene er:
w Kopparbergs mixed Malt (Fåes kjøpt på: Obs, Mega, Ica og Maxi) (Boulevard)
w Lindemans Kriek - kirsebær hveteøl (Fåes kjøpt på: Ica, Ultra og Centra) (Boulevard)

Her leser du mer om Norøl

Her finner du Apéritifs ølseksjon med tips og tester

Arrangementet er avholdt

Tid: 10. juni kl. 19.00
Pris: kroner 750,- inkl. mva
Sted: Restaurant Klosteret, Fredensborgveien 13, 0177 Oslo.

Ring Apéritif på 902 04 834 dersom du ikke finner frem.
 
Avbestillingsfrist: 03.06.02 kl. 23:59

Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 7023 05 45705, Apéritif Nett, Furuveien 39c 0678 Oslo. Merk innbetalingen med 100602. Dersom du melder deg på eller betaler senere enn fem dager før arrangementet må du huske å ta med kvittering. Melder du deg av etter avbestillingsfristen ovenfor refunderer vi ikke deltakeravgiften.
Spørsmål? Ring 22 98 86 00 eller send en mail.

      

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

La deg inspirere til å bli lefsebaker
Guide

La deg inspirere til å bli lefsebaker

Du trenger bare en steketakke og disse oppskriftene for å komme i gang.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen
+
Godbiter i pollisten

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen

Når du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris
+
Ukens vin

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris

Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik får du fart på muffinsene - smak av pepperkake og blåmuggost
Ukens kake

Slik får du fart på muffinsene - smak av pepperkake og blåmuggost

Pepperkaker og blåost høres kanskje litt merkelig ut, men det er en himmelsk kombinasjon - bare prøv dagens oppskrift og bli frelst.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her