Stadig større

Årets internasjonale vin- og brennevinsmesse på tysk jord, Prowein blir den største noensinne med 2800 utstillere fra hele verden. Merk deg datoen som er 29. februar til 2. mars og stedet som er Düsseldorf.

Som i alt annet tysk er ordnung muss sein en rød tråd for vin- og brennevinsmessen Prowein som går i Düsseldorf i dagene 29. februar til 2. mars. Tydelig inndeling etter geografi og produktgrupper gjør det lettere for de besøkende å finne det de er på jakt etter. Hver av de seks hallene er forbeholdt et eller flere land og hver hall er inndelt i sektorer etter produktgruppe.

Det Prowein har fått flest lovord for i tidligere utgaver, har vært de tematiske smakingene. I 2004 er det druene i burgunderfamilien som er i fokus, altså pinot blanc, pinot gris, auxerrois, pinot noir og pinot meunier. Det blir anledning å smake et bredt utvalg av disse vinene i årgangene 2001, 2002 og 2003 fra hele verden.

Dessuten er musserende viner produsert på tradisjonell metode (altså annengangsgjæring i flaske) viet ekstra oppmerksomhet. og arrangøren lover å gi et tilnærmet komplett internasjonalt tilbud på dette området. Her kan du lese mer om messen: www.prowein.de

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen