Starbucks best i klassen

Det amerikanske undersøkelsesbyrået Zagat kåret Starbucks til beste kaffebarkjede for tredje år på rad.

Det er i klassen Best Coffee i kategorien Fast Food and Quick Refreshment samt klassen Most Popular Quick Refreshment at Starbucks går til topps. Og det for tredje året på rad.

Mer enn 6000 forbrukere har deltatt i kåringen i regi av Zagat som er en av verdens mest respekterte undersøkelsesbyråer som har spesialisert seg på mat- og drikkerelaterte temaer.

Streng seleksjon
Starbucks mener suksessen er et resultat av streng kvalitetsseleksjon. Hvert år testes 250.000 ulike kaffetyper av Starbucks cupp-ere, og bare tre prosent av verdens kaffeavling slipper gjennom nåløyet.

Det satses også stadig mer på kaffe fra enkeltområder. Dessuten legges det vekt på å tilby et bredt utvalg av brennegrader tilpasset publikums smak.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Test 952 musserende og perlende viner fra hele verden

Dette er hva du kan velge mellom av bobler til jule- og nyttårsfeiringen

Utvalget av bobler på polet er enormt og det i alle prisklasser. Her finner du 952 viner i alle farger, formater, opprinnelser og kategorier. Alt fra fra champagne, cremant, prosecco, spumante, cava, sekt og andre typer tørrere boblevin som alle kan skaffes i tide til den store festen. Les hele saken

Til toppen