Stavanger-riking vil starte Hooters

Eiendomsinvestoren Tore Lie vil ha den verdenskjente restaurantkjeden Hooters til Stavanger.

Tore Lie og Otium har fått på plass en intensjonsavtale med den amerikanske restaurantkjeden Hooters om etablering i Stavanger. Det skriver Rogalands Avis.

Lettkledde servitører
Restaurantkjeden er kjent for å ha lettkledde kvinnelige servitører, men Otium har tonet dette ned i sin søknad til Stavanger kommune.

«Restaurantens tema er strandliv, og menyen består således av sjømat, salat, hamburgere, biff og deres spesialitet spicy chicken wings. Selv om kjeden ikke spesielt markedsfører seg mot barnefamilier, tilbyr de en egen barnemeny. Driftskonseptet, som er ensartet over hele verden med små varianter, kan best sammenlignes med Hard Rock Café i Oslo, og har mange fellestrekk med Peppes Pizza når det gjelder innredning.»

Rogalands Avis viser til at antrekket til Hooters' servitører nok ikke kan sammenlignes med Peppes Pizza, da Hooters-uniformene som regel er en hvit, ermeløs topp med Hooters uglelogo og oransje, korte shorts med hvite sko.

Lokale folk
Kjeden er derimot åpen for mannlige ansatte, med disse skal ikke være servitører.
Otium opplyser også at Hooters Stavanger skal ledes og drives av lokale krefter.

- Det er lokale folk som skal drive Hooters, og de står klar til å bygge om og åpne i løpet av våren hvis vi får skjenkebevilling, sier Erlend Voll, driftsansvarlig for næringseiendommer i Otium til Rogalands Avis.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen