Stavanger VinFest for fjerde gang

Årets Stavanger VinFest finner sted 24. - 29. mars. Stavanger VinFest er en årlig vår-festival, og som på fjerde året på rad feires hos flere av Stavangers restauranter. Det blir gjestekokker og vinprodusenter, smakinger og kurs. Stavanger VinFest er en f
Redaksjonen
28 Januar 2003 - 10:25

N.B. Sørensen, Café Italia, Jans Mat og Vin Hus, Bevaremegvel og Craigs Kjøkken, samt samarbeidspartnerne Gladmat og Gastronomisk Institutt, har gleden av å ønske deg velkommen til disse nye utestedene under festivalen:
w Bilbao Bar og Restaurant (Restaurant Elisabeth)
w Café Sting
w Timbuktu
w Sjøhuset Skagen
w Gaffel & Karaffel
w Allegro
w Straen

Disse kommer selvsagt i tillegg til tidligere års festivalsteder:
w Jans Mat & Vinhus
w Bevaremegvel Restaurant & Bar
w Café Italia
w Craigs Kjøkken & Bar
w N.B. Sørensens Dampskibsexpedition

Årets festival vil være den største hittil. Det blir masse gjestekokker, vinprodusenter, og vinfolk generelt, i byen. Det største NM for vinkelnere noensinne skal også holdes, med finalen på lørdagen.

Her er noen få smakebiter fra Stavanger VinFest 2003:
w Eyvind Hellstrøm (Restaurant Bagatelle)
w Christer Berens (vinekspert med bl a eget program på P4)
w Kjartan og gjengen fra Palace Grill i Oslo
w Nicholas Potel (Burgund)
w Bodegas Artadi (Rioja)
w Luigi Einaudi (Piemonte)
w Tedeschi (Veneto)
w Parés Baltà (Penedès)

Pluss selvfølgelig mye mer...

Planlegg ingen Sydentur i uke 13. Kryss av datoene - før det er for sent!

For ytterligere informasjon følg med på www.buffet-stavanger.no eller www.stavangervinfest.no

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia
+

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia

En nærmest glemt drikk som skapte glede blant vinbønder og drueplukkere i Champagnes vinmarker, har nå fått en renessanse hos franske toppchefer. Arnaud Lallemand som står bak trestjerneren L’Assiette Champenoise i Reims er en av dem.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Be inn på en fyldig elggryte
Dagens rett
Rødvinsgryte av elg

Be inn på en fyldig elggryte

Har du ikke elgkjøtt, kan du godt bruke annet vilt eller tamt kjøtt i denne oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik har du ikke smakt klippfisk før
Dagens rett
Klippfisk trukket i olivenolje med sitronsaus og egg

Slik har du ikke smakt klippfisk før

I dag gir vi deg kanskje den beste oppskriften på hvordan du skal servere klippfisk.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Nå er det på tide å smake på juleakevitten - og det på denne måten
Ukens drink

Nå er det på tide å smake på juleakevitten - og det på denne måten

Julemule er derfor et godt navn på denne drinken som garantert får nye fans. Både blant de som liker juleakevitt og de som liker ginger beer - og hvem gjør vel ikke det?

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia
+

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia

En nærmest glemt drikk som skapte glede blant vinbønder og drueplukkere i Champagnes vinmarker, har nå fått en renessanse hos franske toppchefer. Arnaud Lallemand som står bak trestjerneren L’Assiette Champenoise i Reims er en av dem.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Be inn på en fyldig elggryte
Dagens rett
Rødvinsgryte av elg

Be inn på en fyldig elggryte

Har du ikke elgkjøtt, kan du godt bruke annet vilt eller tamt kjøtt i denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen
+
Godbiter i pollisten

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen

Når du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris
+
Ukens vin

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris

Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Denne gryteretten fikser du på et øyeblikk - og den kan lages kjøttfri
Dagens rett

Denne gryteretten fikser du på et øyeblikk - og den kan lages kjøttfri

Denne oppskriften blir fort familiens store favoritt. Kikerter og kylling er en super kombinasjon.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik har du ikke smakt klippfisk før
Dagens rett
Klippfisk trukket i olivenolje med sitronsaus og egg

Slik har du ikke smakt klippfisk før

I dag gir vi deg kanskje den beste oppskriften på hvordan du skal servere klippfisk.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her