Stavanger VinFest for fjerde gang

Årets Stavanger VinFest finner sted 24. - 29. mars. Stavanger VinFest er en årlig vår-festival, og som på fjerde året på rad feires hos flere av Stavangers restauranter. Det blir gjestekokker og vinprodusenter, smakinger og kurs. Stavanger VinFest er en f
Redaksjonen
28 Januar 2003 - 10:25

N.B. Sørensen, Café Italia, Jans Mat og Vin Hus, Bevaremegvel og Craigs Kjøkken, samt samarbeidspartnerne Gladmat og Gastronomisk Institutt, har gleden av å ønske deg velkommen til disse nye utestedene under festivalen:
w Bilbao Bar og Restaurant (Restaurant Elisabeth)
w Café Sting
w Timbuktu
w Sjøhuset Skagen
w Gaffel & Karaffel
w Allegro
w Straen

Disse kommer selvsagt i tillegg til tidligere års festivalsteder:
w Jans Mat & Vinhus
w Bevaremegvel Restaurant & Bar
w Café Italia
w Craigs Kjøkken & Bar
w N.B. Sørensens Dampskibsexpedition

Årets festival vil være den største hittil. Det blir masse gjestekokker, vinprodusenter, og vinfolk generelt, i byen. Det største NM for vinkelnere noensinne skal også holdes, med finalen på lørdagen.

Her er noen få smakebiter fra Stavanger VinFest 2003:
w Eyvind Hellstrøm (Restaurant Bagatelle)
w Christer Berens (vinekspert med bl a eget program på P4)
w Kjartan og gjengen fra Palace Grill i Oslo
w Nicholas Potel (Burgund)
w Bodegas Artadi (Rioja)
w Luigi Einaudi (Piemonte)
w Tedeschi (Veneto)
w Parés Baltà (Penedès)

Pluss selvfølgelig mye mer...

Planlegg ingen Sydentur i uke 13. Kryss av datoene - før det er for sent!

For ytterligere informasjon følg med på www.buffet-stavanger.no eller www.stavangervinfest.no

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Miks denne sinte drinken til helgens innspurt med julefilmer
Ukens drink

Miks denne sinte drinken til helgens innspurt med julefilmer

Denne drinken er inspirert av julefilmen Elf fra 2003 - med Will Ferrell i hovedrollen. En perfekt kickstart for juleferien.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker
Ukens kake

Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker

Brune pinner høres kanskje litt kjedelig ut, men disse julekakene er faktisk veldig  gode og populære.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen
Guide
Julemat

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen

Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Miks denne sinte drinken til helgens innspurt med julefilmer
Ukens drink

Miks denne sinte drinken til helgens innspurt med julefilmer

Denne drinken er inspirert av julefilmen Elf fra 2003 - med Will Ferrell i hovedrollen. En perfekt kickstart for juleferien.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker
Ukens kake

Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker

Brune pinner høres kanskje litt kjedelig ut, men disse julekakene er faktisk veldig  gode og populære.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik lager du julestemning på et øyeblikk
Dagens rett
Rugbrød med medisterkake og bacon

Slik lager du julestemning på et øyeblikk

Her får du en smakfull og enkel oppskrift som er perfekt nå i juleinnspurten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her