Sterke tall fra Rica

Rica leverte gode tall for første halvår av 2007. Resultatet før skatt ble et overskudd på 59 millioner kroner.
Redaksjonen
24 August 2007 - 09:00

Dette er langt bedre enn i 2006 da tilsvarende tall var 15 millioner kroner i overskudd. Resultatet er det sterkeste halvårsresultatet i Ricas historie. I følge selskapet reflekterer resultatet veksten bransjen opplever i pris og belegg.
 
Tolv prosent økning
Driftsinntektene økte med 12 prosent, fra 897 millioner kroner i 2006 til 1 006 millioner kroner i 2007. Driftsresultatet ble et overskudd på 60 millioner kroner i 2007 mot et overskudd på 16 millioner i 2006. Inntekt per tilgjengelig rom økte med 12 prosent.
 
Første halvår i år har altså vært svært godt for Rica, som viser en sterk vekst i bunnlinjen. Den positive trenden i pris og belegg fortsatte også gjennom andre kvartal 2007.
 
Nytt i Alta
Neste måned åpner nye Rica Hotel Alta. Hotellet vil etter utvidelsen fremstå som ett av Nord-Norges største hoteller med 241 værelser, konferanserom og kongressal med kapasitet til 750 personer.
 
I Oslo utvides Rica Helsfyr Hotel med 96 rom og ytterligere konferansekapasitet. Fra årsskiftet kan hotellet tilby 210 moderne værelser og 11 konferanserom, inkludert et auditorium med kapasitet til 175 personer. En ytterligere utvidelse med 46 værelser er også prosjektert.
 
Øker i Trondheim
Rica Nidelven Hotel vil i løpet av 2008/2009 gjennomgå en betydelig utvidelse. Antall hotellværelser økes med 130 til totalt 351 værelser, og konferanse-avdelingen utvides med i underkant av 2 000 kvadratmeter. Den største konferansesalen vil ta opp til 650 personer.
 
Styret er tilfreds med inntekts- og resultatutviklingen og forventer et godt hotellmarked også i kommende perioder, skriver selskapet i en pressemelding.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 
Dagens rett
Bakt torsk med burgundersaus

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 

For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin. 

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet
Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet

Bak denne retten står ikke uventet en mester som også har produsert en av tidenes aller beste kokebøker.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Har du ikke fått nok ribbe?
Dagens rett
Glasert tapasribbe

Har du ikke fått nok ribbe?

Har du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 
Dagens rett
Bakt torsk med burgundersaus

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 

For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin. 

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet
Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet

Bak denne retten står ikke uventet en mester som også har produsert en av tidenes aller beste kokebøker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her