Stiansen vant pris for verdens beste festbok

Under en seremoni i det berømte teateret Comédie Française i Paris ble Annette og Bent Stiansen i går kveld ropt opp på scenen som vinnere i klassen "Verdens beste festbok" i Gourmand World Cookbook Awards.

Deres bok, Stiansen inviterer til fest, vant også bronsemedaljen i hovedkategorien "Verdens beste kokebok".

Denne svært anerkjente prisen ble stiftet av Eduard Cointreau i 1995 og omtales ofte som "kokebøkenes Oscar". De påmeldte konkurrerer blant tusenvis av mat- og vinbøker fra hele verden.

Annette og Bent Stiansen vant også to priser for Stiansen inviterer til fest i løpet av høsten 2008. Først ble de tildelt prisen " Beste norske kokebok 2008 " av Apéritif og Norli, og ikke lenge etter ble boken kåret til beste norske kokebok i Gourmand World Cookbook Awards.

- Dette er utrolig morsomt. Nå har vi vunnet tre priser i løpet av noen måneder og snart solgt 30 000 eksemplarer! At juryen i Gourmand kårer boken vår til verdens beste festbok og en av verdens tre beste uavhengig av kategori er bare fantastisk. Men det som kanskje gleder oss aller mest er alle begeistrede meldinger fra kjente og ukjente som har glede av å bruke boken til festforberedelser og matlaging, sier et feststemt ektepar i en kommentar fra Paris.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen