Bent og Anette Stiansen byr på seg selv og sine opplevelser fra mange år blant Norges matelite. Som har brakt dem til verdens gastronomiske sentra, noen mer selvfølgelig enn andre. Som Lyon, Provence og Italia, men også Thailand og Vietnam. En mastodont av en bok som kommer til å bli en av høstens storselgere. Det fortjener den med sine vakre bilder av fristende mat som mange kan ha nytte og glede av å prøve seg på.Det skriver redaktør Aase E. Jacobsen i Apéritif om Stiansens nye bok.
Bokklubben gir denne omtalen av boken
Ledig og personlig
Varme anbefalingerKai Nordrum har tatt bildene til boken. Det flotte bildematerialet er også med på å gjøre boken til en stor opplevelse.
La maten tenne din reiselyst, og la reisen pirre din appetitt!
Mangfoldig, frodig og personlig matbok
Over 80 oppskrifter fra Frankrike, Italia, Thailand, Vietnam og Danmark
Småretter, forretter, hovedretter og desserter
Spennende tekst om mat, kultur og mennesker
Tips til trivelige spise- og overnattingssteder i de aktuelle byene
Mer enn 500 bilder over 304 sider i stort format
I 1993 ble Bent Stiansen verdensmester i Lyon med den prestisjetunge Bocuse d´Or-utmerkelsen. I sentrum for Annette og Bent Stiansens liv står selvsagt den utsøkte smak i vid forstand, men det som gjør denne boken til en helt spesiell opplevelse er samtidig deres store kjærlighet til mennesker og kulturer.